Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη ολοκληρώθηκε. Ο Μίλαν Ράσταβατς συμπεριέλαβε στην αποστολή των Κρητικών τον Τιάγκο Νους και τον Έντι Σαλσέδο, ενώ εκτός έμειναν οι Μπάκιτς, Μπρεσάν, Ζανελάτο, Αποστολάκης.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:
Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (2/5) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (3/5, 20:00) αγώνα με τον Άρη στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” για την 5η αγωνιστικής των Play Offs 5-8 της Stoiximan Super League.
Ο Bakic και ο Αποστολάκης έκαναν αποφόρτιση, ο Zanellato ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Bressan και Riera έκαναν θεραπεία.
Ο Milan Rastavac επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Χριστογεώργο, Ναούμοφ, Μαρινάκη, Χατζηθεοδωρίδη, Γκονζάλεθ, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Σίλβα, Λέουις, Καραχάλιο, Νέιρα, Ανδρούτσο, Κουτεντάκη, Φούντα, Σενγκέλια, Γιούνγκ, Νους, Σαλσέδο, Θεοδοσουλάκη και Χνάρη.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Bakic, Αποστολάκης, Bressan, Zanelatto, Alvarez, Σωτηρίου, Καλαφάτης, Κουτεντάκης, Λαγουδάκης, Φανουράκης.
