ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με 11 βαθμούς συγκομιδή έκλεισε τον πρώτο γύρο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης

Τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο ολοκλήρωσε με το τρίποντο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο Άρης.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ακόμη ένα παιχνίδι για να φτάσουν στα μέσα της κανονικής περιόδου της Super League, αλλά αυτό θα δοθεί στην έδρα του Ολυμπιακού την Κυριακή (12/12, 19:30).

Έτσι ο Άρης έκλεισε τον πρώτο γύρο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πριν δύο μέρες, προσθέτοντας τρεις βαθμούς και φτάνοντας τους 11 συνολικά από τους 18 διαθέσιμους που μπορούσε να πάρει στο γήπεδό του.

Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμη και τους 15, αν δεν είχαν τις δύο ισοπαλίες χωρίς γκολ απέναντι στους ΟΦΗ στην πρεμιέρα και του Απόλλωνα Σμύρνης την 5η στροφή.

Ακόμη πλην του Αστέρα, κέρδισαν με 1-0 και τον Παναθηναϊκό την 3η αγωνιστική, ενώ η πιο εύκολη επικράτησή του στο πρωτάθλημα ήρθε κόντρα στον Παναιτωλικό με 5-1.

Η μοναδική ήττα της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι και η πιο «βαριά» στην ιστορία της ομάδας, με το 5-0 του ΠΑΣ Γιάννινα…

Όπως και να έχει ο Άρης έφτασε τους 11 βαθμούς στην έδρα του στα μισά του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να πάρει περισσότερους στον δεύτερο γύρο. Αν και φυσικά το πρόγραμμά του μπορεί να θεωρηθεί ενδεχομένως και πιο δύσκολο, με τα παιχνίδια απέναντι σε Ιωνικό, Ατρόμητο, Λαμία, ΑΕΚ, Βόλο, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Αλλά οι Κιτρινόμαυροι μπορούν και πρέπει να «προστατεύσουν» την έδρα τους, με στόχο φυσικά, το απόλυτο των βαθμών.

To Top