Πήρε Χάουσεν, πήρε Αλεξάντερ-Άρνολντ και συνεχίζει το… λίφτινγκ στην άμυνά της η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Βασίλισσα αλλάζει ολοκληρωτικά την οπισθοφυλακή της και είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει ακόμα μια κίνηση για την ενίσχυσή της ανασταλτικά.
Όπως μετέδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ρεάλ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλβάρο Καρέρας για το αριστερό άκρο της άμυνάς της. Οι Μπλάνκος είναι σε διαδικασία προχωρημένων διαπραγματεύσεων με την – έως τώρα… ζόρικη – Μπενφίκα και έχοντας τον παίκτη στο πλευρό τους κάνουν αποφασιστικά βήματα για να κλείσει το deal. Κάτι που φαντάζει θέμα χρόνου, μιας και ο ίδιος ο 22χρονος έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει μόνο Ρεάλ και πιέζει για τη μεταγραφή του.
Ο Καρέρας έκανε το «μπαμ» στη Λισαβόνα μετά από περάσματα σε Μάντεστερ Γιουνάιτεντ και Γρανάδα και ετοιμάζεται να κεφαλαιοποιήσει την εξαιρετική περυσινή σεζόν του (52 συμμετοχές, 4 γκολ, 5 ασίστ με την Μπενφίκα) με τη σπουδαία μετακίνηση.
