ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγές ετοιμάζει ο Μάντζιος στην 11άδα του Άρη ενόψει Παναθηναϊκού

Λίγες αλλαγές ετοιμάζει ο Άκης Μάντζιος κόντρα στον Παναθηναϊκό σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ. Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να τόνισε πως το αποψινό (20:30) ματς δεν έχει καμία σχέση με αυτό του τελικού του Κυπέλλου, όμως γνωρίζει πως μπορεί να βγάλει κάποια συμπεράσματα τόσο από την ομάδα του όσο και από τον αντίπαλο.

Έτσι λοιπόν κάτω από τα δοκάρια θα είναι και πάλι ο Χουλιάν Κουέστα, έχοντας μπροστά του τους Φαμπιάνο Λέισμαν και Γιακούμπ Μπράμπέτς, με τον Μόουζες Οντουμπάζιο δεξιά και τον Φράνκο Φεράρι να επιστρέφει αριστερά.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι εξαιρετικά πιθανό να παραμείνουν οι Ζαν Ζουλ και Βλάντιμιρ Νταρίντα, αλλά να τοποθετηθεί ο Μανού Γκαρθία σε ελεύθερο ρόλο, μπροστά από τους δύο κεντρικούς μέσους.

“Πονοκέφαλος” για τον Μάντζιο υπάρχει στην επίθεση, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο τοποθέτησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ, αντί του Λορέν Μορόν, ενώ στα επιθετικά άκρα είναι σίγουρη η παραμονή του Σάπι Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά. Αριστερά, Σαβέριο και Ζαμόρα έχουν τις ίδιες πιθανότητες.

To Top