ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

ΜΜΕ εξωτερικού: “Προχωρά καλά του Γκόμεθ στον Άρη”

Σε προχωρημένο στάδιο είναι οι διαπραγματεύσεις του Άρη με την Σαραγόσα για τον Γκόμεθ σύμφωνα με τα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Σύμφωνα με όσα γράφουν στο εξωτερικό, σε… καλό δρόμο είναι η μετακίνηση του Ντάνι Γκόμεθ στον Άρη κάνοντας λόγο για δανεισμό του παίκτη ο οποίος ανήκει στην Σαραγόσα (σ.σ. βάσει των όσων γράφτηκαν τα προηγούμενα 24ωρα, το 25% των δικαιωμάτων του Γκόμεθ ανήκει στη Λεβάντε).

“Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο για τον δανεισμό του Γκόμεθ στον Άρη με οψιόν αγοράς”, σημειώνει αρχικά η ιστοσελίδα transferfeed.com προσθέτοντας -μεταξύ άλλων- πως… “οι συζητήσεις προχωρούν καλά για την συμφωνία δανεισμού.

Αυτό ικανοποιεί τόσο τον σύλλογο όσο και τον παίκτη, καθώς ο Άρης εργάζεται για την οριστικοποίηση βασικών μεταγραφών προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του για τις επερχόμενες προκλήσεις”.

To Top