ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε τη προσφυγή, αλλά ο Άρης θα παίξει με κόσμο κόντρα στον Απόλλωνα

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Άρη για μείωση της ποινής αποκλεισμού της έδρας του, που είχε τιμωρηθεί με απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Οι κίτρινοι θα παίξουν χωρίς κόσμο κόντρα στη Δόξα Λευκάδας, αλλά θα έχουν τον κόσμο τους πίσω στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών.

Μπορεί το απόσπασμα της απόφασης για την τιμωρία του Άρη για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου να αναφέρει ποινή δύο αγωνιστικών, ωστόσο το κύριο σώμα της απόφασης, αυτό με το οποίο προσέφυγε η ΚΑΕ στο ΑΣΕΑΔ αναφέρει πως η ποινή είναι μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Βάσει του τι αναφέρεται στην κύρια απόφαση, εξέτασε το ΑΣΕΑΔ την υπόθεση και αποφάσισε να απορρίψει την ένσταση.

Το απόσπασμα της απόφασης (που είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ) στερείται εκτελεστότητας, κάτι που σημαίνει ότι οι κίτρινοι θα πρέπει να αγωνιστούν με κόσμο κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, τον επόμενο εντός έδρας αγώνα μετά τον αυριανό, όπως αναφέρουν και πηγές από τη νομική υπηρεσία της ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΑΔ αναφέρει: “To AΣ.ΕΑΔ με την υπ’αρ. 39/9-3-2017 απόφασή του, απορρίπτει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. 2003» κατά της υπ’αρ. 15/23-2-2017 απόφασης του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του Δημοσίου”.

 

To Top