ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αποχωρεί πρώτος ο Μαρμπλ, θετικός για την επιστροφή του ο Μακ Νιλ!

Ο Άρης περνάει στην φάση της υλοποίησης των αλλαγών του στο ρόστερ, οι οποίες δεν πρόκειται να γίνουν μονομιάς, αλλά μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS ο πρώτος που θα αποχωρήσει από την ομάδα είναι ο Ντέβιν Μαρμπλ. Έχει ήδη ενημερωθεί η πλευρά του παίκτη ότι υπάρχει πρόθεση για λύση του συμβολαίου και ουσιαστικά μέσα στις επόμενες ώρες ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του Αμερικανού, που δεν κατάφερε να μπει στην φιλοσοφία της ομάδας.

Δεν είναι εύκολη η διαδικασία λύσης του συμβολαίου, είναι βέβαιο ότι θα “κοστίσει”, όμως είναι ειλημμένη απόφαση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας.

Εφόσον λυθεί το συμβόλαιο του Μαρμπλ, κάτι που λογικά θα συμβεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, ο Τζερέλ Μακ Νιλ ετοιμάζεται για επιστροφή. Υπάρχουν ήδη επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, υπάρχει η θετική προδιάθεση του παίκτη να γυρίσει στον Άρη, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για το οικονομικό.

Προς την πόρτα της εξόδου οδεύει και ο Μάικλ Τζένκινς, αλλά επειδή είναι αδύνατο να λυθούν όλα τα συμβόλαια μαζί, παραμένει μέχρι νεωτέρας. Πιο πιθανός αντικαταστάτης του Αμερικανού γκαρντ είναι ο Μαρκ Κάρτερ, διότι ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θέλει αυτή τη στιγμή να πάει η ομάδα σε επιλογή παικτών που δεν γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. Η υπόθεση Τζένκινς ακολουθεί αυτή του Μαρμπλ.

To Top