ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δυσαρέσκεια για Μαρμπλ και νέες σκέψεις για λύση συνεργασίας

Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται την κατάσταση του τραυματισμού του είναι αυτός που ωθεί την διοίκηση του Άρη να σκέφτεται ξανά την λύση της συνεργασίας με τον Ντέβιν Μαρμπλ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει απογοήτευση και δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος παρότι οι εξετάσεις που έκανε είναι “καθαρές” και δεν δείχνουν κάτι ανησυχητικό, εντούτοις ο ίδιος ισχυρίζεται ότι νιώθει έντονες ενοχλήσεις στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού του.

Αυτό είναι η αφορμή, καθώς γενικότερα θεωρούν οι άνθρωποι της ομάδας ότι ο Μαρμπλ ουδέποτε μπόρεσε να γίνει μέλος της ομάδας, να νιώσει κομμάτι της.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη νέα εντός έδρας ήττα, την τέταρτη φετινή πριν καν συμπληρωθούν δύο μήνες αγωνιστικής δράσης, οδηγούν την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία στο να θέσουν και πάλι θέμα Μαρμπλ.

Η δυσμένεια στην οποία έχει μπει ο Αμερικανός δεν αμφισβητείται, άλλωστε εμμέσως πλην σαφώς ο Δημήτρης Πρίφτης “άδειασε” τον Μαρμπλ, όταν έκανε λόγο για το πώς διαχειρίζεται ο κάθε παίκτης τον πόνο.

Μένει να φανεί αν και κατά πόσο θα ξεκινήσει η ΚΑΕ διαδικασία λύσης συμβολαίου με τον Αμερικανό…

Εννοείται πως αν και εφόσον λυθεί το συμβόλαιο του Μαρμπλ, πρώτη επιλογή για την αντικατάστασή του είναι ο Τζερέλ Μακ Νιλ, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει βρει ομάδα μέχρι τότε…

To Top