ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον Γιαννάκη

Η ιδιοκτησία του Άρη ήταν απούσα όπως στα τελευταία δύο παιχνίδια, αλλά άνθρωποι που ήταν στη διοίκηση και ενδεχομένως να επανέλθουν στο προσκήνιο, βρέθηκαν με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στα γραφεία της ΚΑΕ και ζήτησαν εξηγήσεις για την ήττα και την εμφάνιση.

Ο Άρης ταλαιπωρείται πολύ με όσα κάνει και δεν κάνει ο Νίκος Λάσκαρης, όμως για τον σημερινό αγώνα απέναντι στον Κόροιβο μεγάλη ευθύνη έχει η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Άρης δεν έπαιζε τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Έπαιζε με μια ομάδα που είναι χειρότερη από αυτόν και αυτοκτόνησε γνωρίζοντας μια οδυνηρή ήττα.

Ο Γιαννάκης είναι λογικό (και δίκαιο) να βρίσκεται στο κάδρο της απογοήτευσης του κόσμου και όλων όσων αγαπούν την ομάδα. Έκανε σοβαρά λάθη σήμερα και όσο κι αν όλοι αναγνωρίζουν ότι το έργο του και των παικτών του δυσκολεύει από την άθλια διοίκηση Λάσκαρη, οι ευθύνες του είναι μεγάλες.

Μετά τη συνάντηση με τον Έλληνα τεχνικό, η ομάδα Αρειανών συσκέφθηκε σε αίθουσα του Αλεξανδρείου με μοναδικό θέμα το μέλλον του συλλόγου, που παραμένει εγκλωβισμένο στην αναβλητικότητα του Νίκου Λάσκαρη.

 

 

 

To Top