ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η μέρα της… κρίσης: Αποφασίζουν οι κίτρινοι για το βασικό 4αρι, Ντραγκίσεβιτς και Ζούμπτσιτς οι επικρατέστερες επιλογές

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας θα αποφασίσει ο Δημήτρης Πρίφτης, σε συνεννόηση πάντα με την οικογένεια Λάσκαρη, σε ποιον παίκτη θα σταλεί οικονομική πρόταση για να ξεκινήσει η διαδικασία διαπραγμάτευσης και της τελευταίας μεταγραφικής κίνησης. Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς είναι οι δύο βασικές (ίσως και μοναδικές πλέον) επιλογές για τους κίτρινους.

Εκτός από τις πληρέστερες αναλύσεις και τα κορυφαία προγνωστικά, στο Foxbet.gr θα βρείτε πολύ χρήσιμους οδηγούς για το στοίχημα, όπως το άρθρο για τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθούν οι παίκτες στο Goal/goal και το No goal!

Δεν υπάρχει ακόμα οριστική απόφαση ποιον από τους δύο θα επιλέξουν οι άνθρωποι του Άρη για την θέση του βασικού πάουερ φόργουορντ. Υπάρχουν συγκεκριμένα αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια που διατηρούν και τους δύο παίκτες στο… κάδρο.

Από τη μία είναι η εμπειρία του Ντραγκίσεβιτς και η “ασφάλεια” που δίνει μια τέτοια επιλογή στην ομάδα, την οποία όμως θα πληρώσει ο Άρης περισσότερο από το να φέρει τον ταλαντούχο Ζούμπτσιτς, που αναζητά άλλη μία ευκαιρία για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Τεχνική ηγεσία και διοίκηση προσπαθούν να καταλήξουν στην πιο κατάλληλη περίπτωση για την ομάδα. Υπάρχει ένα προβάδισμα για τον 30χρονο Σέρβο, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο φαβορί την δεδομένη χρονική στιγμή έναντι του 26χρονου Κροάτη.

To Top