ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λάσκαρης: “Δουλεύουμε για ένα πιο μεγάλο γήπεδο – Το μυαλό μου είναι στον τελικό”

Ο Αρης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και στο πλευρό του βρίσκεται και ο Νίκος Λάσκαρης, ο οποίος έκανε δηλώσεις πριν από το τζάμπολ.

“Ήταν μια ευκαιρία να έρθω να δω την ομάδα από την στιγμή που είμαι στην Ελλάδα. Ελπίζω να έχουμε έναν καλό αγώνα” είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ στην CosmoteTV για να συμπληρώσει:

«Είναι λίγο άτυχο που έτυχε να μπει ο συγκεκριμένος αγώνας πριν τον μεγάλο τελικό. Δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε κάτι, γι’ αυτό και θα παίξουμε.Είναι πολύ μικρό το διάστημα μεταξύ του συγκεκριμένου αγώνα και του τελικού. Εγώ είναι η αλήθεια έχω το μυαλό μου στον τελικό».

Σχετικά με το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είπε:«Δεν μίλησα με τους παίκτες, εγώ μπορώ να τους καταλάβω. Είναι τρεις μέρες πριν το τελικό. Είναι άδικο για τον σημερινό αγώνα ν’ ακολουθεί ο τελικός μέσα σε τρεις ημέρες. Ο Αρης σαν Άρης πρέπει να έχει το μυαλό του στον τελικό».

Για τον τελικό είπε: «Ελπίζω να μην έχουμε επεισόδια. Αρκετές θέσεις κρατήθηκαν κενές, για να μην υπάρξουν επεισόδια. Μαθαίνω ότι έρχονται πολλοί άνθρωποι με τα παιδιά τους στο γήπεδο το Σάββατο. Ο χώρος δεν είναι μεγάλος και αυτό αναδεικνύει την αναγκαιότητα για ένα πιο μεγάλο γήπεδο στην Βόρεια Ελλάδα. Είναι κάτι που το δουλεύουμε”.

To Top