ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με non paper αντέδρασε ο Παναθηναϊκός στην ήττα! Καθαρό το φύλλο αγώνα, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!

Όπως ξέρει να κερδίζει κανείς, έτσι πρέπει να ξέρει και να χάνει. Προφανώς κάποιοι στον Παναθηναϊκό δεν το ξέρουν αυτό και αντιδρούν διαφορετικά στις ήττες. Με non paper που μοιράστηκε οι πράσινοι κάνουν λόγο για άσχημη συμπεριφορά των φιλάθλων του Άρη προς την ομάδα τους, την ώρα που το φύλλο αγώνα αναφέρει μόνο τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν δύο φορές!

Τι αναφέρει το non paper; “Kαλησπέρα, Προς ενημέρωσή σας:

Ένταση προκλήθηκε στη φυσούνα μετά το τέλος του αγώνα όταν παλιός παράγοντας του Άρη έβριζε τη μητέρα του Αντώνη Φώτση, γνωρίζοντας πως αυτή έχει φύγει από τη ζωή λίγους μήνες πριν. Τρομερά πράγματα…

Αυτό το γεγονός προστέθηκε στις χυδαίες ύβρεις των οπαδών του Άρη στον Δημήτρη Διαμαντίδη και νωρίτερα στις προκλήσεις και τις ροχάλες στον Έλιοτ Γουίλιαμς κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Επίσης, στη συνέντευξη Τύπου, συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη είπε στον Πεδουλάκη για γελοιότητες Διαμαντίδη που προκάλεσαν τον κόσμο, γεγονός που έφερε την ήπια αντίδραση του κόουτς”.

Σαφώς και τα υβριστικά συνθήματα είναι καταδικαστέα προς τον οποιονδήποτε και σε οποιοδήποτε γήπεδο. Καταδικαστέα είναι δηλαδή και όταν εν χορώ βρίζεται π.χ. η μητέρα του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ. Εκεί δεν είναι οπαδοί του Άρη…

 

 

 

 

To Top