ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Μπένσον

Ο Κιθ Μπένσον δεν αποτελεί στόχο του Άρη πλέον. Οι κίτρινοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν την προφορική συμφωνία με τον Αμερικανό, διότι δεν δέχθηκαν το αίτημά του να αναχωρήσει για τρεις ημέρες στην Αμερική λόγω του θανάτου συγγενικού προσώπου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS οι κίτρινοι δεν ήταν σύμφωνοι με την επιθυμία του παίκτη να έρθει άμεσα στην Ευρώπη, αλλά να ξαναφύγει στις 29 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία συγγενικού προσώπου του, διότι λίγες μέρες μετά υπάρχει ο προημιτελικός κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπένσον είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη, στην πρόταση του Άρη εδώ και παραπάνω από μια βδομάδα. Η μητέρα του Μπένσον πέθανε πριν από λίγες μέρες. Στην Αμερική αναλόγως θρησκείας και εθίμων διαχωρίζουν την “κηδεία” όπως την εννοούμε στην Ελλάδα και θεωρούν πιο σημαντικό το funeral κάτι σαν “μνημόσυνο”, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης εκτιμώντας την κατάσταση έκρινε ότι δεν είναι σωστό για την ομάδα να φέρει έναν παίκτη σήμερα-αύριο και σε μια βδομάδα αυτός ο παίκτης να φύγει μετά από λίγες μέρες ενώ υπάρχει και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν προέκυψε συνεργασία. Το ότι υπήρχε προφορική συμφωνία ανάμεσα σε Άρη και Μπένσον επιβεβαιώνεται και από τον Άρη και από τον Μπένσον, ο οποίος είχε πρόταση και από τη Μπιλμπάο και την έχασε ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

Πλέον ο Άρης στρέφεται σε άλλες λύσεις. Ο Βασίλης Καββαδάς όσο δεν βρίσκει ομάδα στο εξωτερικό παραμένει στο “κάδρο”, αλλά οι προϋποθέσεις για να παραμείνει στο ρόστερ εξαρτώνται από τη διοίκηση Λάσκαρη.

To Top