ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Παναθηναϊκός καταθέτει νέο συμβόλαιο για Μήτογλου, αγνοώντας τον Άρη!

Από τον Παναθηναϊκό προκύπτει ότι ο Ντίνος Μήτογλου θα υπογράψει στους πράσινους χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Άρης, διότι το μονομερές συμβόλαιό του με τους κίτρινους έχει λήξει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Eurohoops “η μονομερής κατάθεση του συμβολαίου του νεαρού φόργουορντ στον ΕΣΑΚΕ από πλευράς Άρη, δεν έχει πλέον ισχύ (από τις 30 Ιουνίου συγκεκριμένα) αφού σε ανάλογες περιπτώσεις η διάρκεια της ενέργειας αυτής είναι τριετής.

Αν και ήταν σχεδόν σίγουρο πως οι δύο ομάδες θα τα έβρισκαν μπροστά και στην επιθυμία του παίκτη, έτσι κι αλλιώς τώρα δεν υπάρχει αυτό το θέμα.

Το πρωί του Σαββάτου έγιναν κάποιες τελευταίες επαφές περισσότερο για λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το συμβόλαιο του παίκτη που θα είναι για 3+1 χρόνια, εκτός αν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή.

Ουσιαστικά πλέον περιμένουμε τις υπογραφές και την ανακοίνωση της συμφωνίας από τους νταμπλούχους Ελλάδας, κάτι που αναμένεται να συμβεί ακόμα και μέσα στην ημέρα, με δεδομένο ότι ο εκπρόσωπος του παίκτη έχει βρεθείκαι σήμερα στα γραφεία της πράσινης ΚΑΕ”.

Πρέπει να τονιστεί πως το συμβόλαιο που κατέθεσε ο Άρης στον ΕΣΑΚΕ έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια και άρα δεν έχει λήξει, όπως πιστεύουν στον Παναθηναϊκό. Στις 6 Μαρτίου 2015 το PRESSARIS είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ πως οι κίτρινοι κατέθεσαν μονομερώς το συμβόλαιο του Μήτογλου στον ΕΣΑΚΕ…

 

To Top