ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρέσινγκ της Ευρωλίγκας στον Άρη! Συνάντηση Λάσκαρη-Μπερτομέου στην Αθήνα!

Η Ευρωλίγκα δεν πρόκειται να… αφήσει αμαχητί τον Άρη να πάει στη FIBA! Η ΚΑΕ ενημέρωσε πως υπάρχει ραντεβού του ιδιοκτήτη της ομάδας, Νίκου Λάσκαρη με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου στην Αθήνα και πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η συνάντηση βρίσκεται σε εξέλιξη!

Η Ευρωλίγκα θέλει τον Άρη πάση θυσία στο πλευρό της. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κίτρινοι είχαν χθες εκπρόσωπο στην σύσκεψη της Βαρκελώνης και ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα που ήταν παρούσα. Υπάρχουν πολλές ζυμώσεις, πολλές συζητήσεις στο παρασκήνιο, όχι μόνο με τον Άρη, αλλά και με άλλες ομάδες και με την Ευρωλίγκα και με την FIBA.

Ο Άρης είχε εξαρχής πάρει θέση υπέρ της FIBA και του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο δεν έκλεισε την πόρτα της Ευρωλίγκας. Πολύ απλός ο λόγος. Οι κίτρινοι θέλουν να παίξουν κόντρα στους καλύτερους και θα επιλέξουν να πάνε εκεί που θα πάνε οι καλύτερες ομάδες.

Η συνάντηση που γίνεται μεταξύ Λάσκαρη και Μπερτομέου δεν είναι η δεύτερη (την πρώτη είχε καταγράψει το PRESSARIS στην Θεσσαλονίκη στο περιθώριο του Nick Galis Cup, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία), αλλά έχουν γίνει πολλά ραντεβού μεταξύ των δύο.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα προκύψει από το σημερινό ραντεβού και φυσικά ουδείς μπορεί να προδικάσει κάτι.

To Top