ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Βάλτε τίτλο ότι φταίει για όλα ο Πρίφτης! Ξεχειλίζουμε από γκρίνια!”

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν πολύ διαφορετικός από όλες τις προηγούμενες συνεντεύξεις Τύπου και είπε πράγματα που θα συζητηθούν και φυσικά δεν αφορούν τον αγώνα με τον Κόροιβο.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά: “Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, ήρθε εύκολα στο τέλος. Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα τον Ντίνο (Καλαμπάκο) για την δουλειά που έχει κάνει με ενα ιδιαίτερο ρόστερ, όχι πολύ πλούσιο. Καταφέρνει να είναι πάντα παρόντες και αν αγωνίζονται πραγματικά πολύ δυνατά και εντός και εκτός έδρας. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν, έχουμε τρεις μέρες να ασχοληθούμε και να πάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον εντός έδρας αγώνα”.

Ρωτήθηκε ποιο ήταν το μάθημα από το πρώτο ημίχρονο και απάντησε: “Κάθε μέρα υπάρχει ένα καινούριο μάθημα, εξαρτάται τι θέλεις να δεις μπροστά σου… Δε λέω ότι τα κάνουμε όλα τέλεια, υπάρχουν μέρες που δεν είμαστε καλοί, αλλά υπάρχουν και μέρες που είμαστε καλοί. Το μάθημά μου ποιο είναι; Ξεχειλίζουμε από γκρίνια… Αυτό είναι το μάθημα το δικό μου. Χωρίς να είμαστε τέλειοι. Ακόμα κι όταν κάνουμε κάτι, γκρίνια ακούμε. Μαθήματα μπορούμε να βρούμε πολλά, ο καθένας βλέπει με τον δικό του τρόπο…”.

Ρωτήθηκε αν εννοεί πως αδικείται η προσπάθεια της ομάδας του και απάντησε: “Είναι αρκετά εκκωφαντικό αυτό που είπα. Η ομάδα έχει αρκετές δυσκολίες, έχουν γίνει πολλές προσθαφαιρέσεις για διάφορους λόγους. Αυτό έχει δυσκολέψει τη χημεία, τις συνεργασίες και εμείς είμαστε κατεξοχήν ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο. Είναι δύσκολο να το πετύχουμε φέτος. Τραυματισμούς είχαμε πολλούς. Έχουμε κάνει κακές ήττες αλλά και καλές νίκες. Μιλάω γενικά από αυτό που αφουγκράζομαι” και συνέχισε:

“Θέλαμε να παίξουμε τελικό κυπέλλου, περάσαμε την ΑΕΚ, παλέψαμε με τον Παναθηναϊκό, προσπαθήσαμε, ήμασταν παρόντες. Γιατί δεν πήραμε το κύπελλο… Δεν στενοχωρηθήκαμε νομίζετε; Περισσότερο από όλους στενοχωρηθήκαμε, αλλά πρέπει να είμαστε λίγο στην πραγματικότητα. Κερδίσαμε την Στρασμπούρ 19 πόντους και την κάναμε μια μέτρια ομάδα! Τα αναχαιτίζουμε όλα πολύ εύκολα. Το ότι δεν είμαστε σταθεροί και έχουμε κάνει λάθος επιλογές είναι δεδομένο και βάλτε τίτλο ότι φταίει ο Πρίφτης. Εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται όμως ρεαλισμός και να μην τα μηδενιζουμε όλα”.

Κατέληξε λέγοντας πως “ο κόσμος έρχεται, τον ευχαριστούμε, θέλουμε να συνεχίσει να έρχεται και εμείς προσπαθούμε να βελτιωθούμε με το ταλέντο που έχουμε. Δεν τα καταφέρνουμε πάντα, αλλά κάποιες φορές τα καταφέρνουμε. Και τότε γινόμαστε μίζεροι…”.

To Top