ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Πολύ δύσκολα θα επιστρέψει ο Σανικίτζε…”

Ο Δημήτρης Πρίφτης ξεκαθάρισε ότι έχει ελάχιστες ελπίδες ο Βίκτορ Σανικίτζε να επιστρέψει φέτος στην δράση και υπογράμμισε πως η ομάδα του ποιοτικά χρειάζεται μια προσθήκη, αριθμητικά όχι.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Συγχαρητήρια στη Λευκάδα για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι από άποψη ενέργειας και αυτό αντικατοπτρίζεται από τους 42 πόντους που έβαλε η Λευκάδα στο πρώτο ημίχρονο. Η εικόνα μας άλλαξε σε ότι αφορά την σοβαρότητα και τη συγκέντρωση στο τρίτο δεκάλεπτο, ειδικά στις τρεις πρώτες φάσεις και εκεί η ομάδα έβαλε κάποιες βάσεις για να φτάσουμε τελικά εύκολα στη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, υπάρχει μια μικρή μάχη για την τετράδα. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε προπόνηση, θα ξεκουραζόμαστε πλέον με τον έναν αγώνα τη βδομάδα περισσότερο και θα μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά με τους τραυματίες με θεραπείες και ξεκούραση”.

Για το νωθρό ξεκίνημα εξήγησε πως “είναι μια ενστικτώδης αντίδραση, γιατί όταν παίζεις σε ένα λιγότερο καλό αντίπαλο συμβαίνει. Δεν γίνεται ηθελημένα. Θεωρείς ότι ειναι πιο εύκολο. Όσο κι αν πεις ότι είναι παγίδα ή να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο, αυτά τα παιχνίδια ξέρετε πως είναι… Συν βέβαια το γεγονός ότι είμαστε ομάδα που έχει αστάθειες, τα έχουμε πει πολλές φορές”.

Για το αν θα προχωρήσει η ομάδα σε απόκτηση είπε: “Είναι υπό σκέψη γιατί παίζουμε έναν αγώνα τη βδομάδα. Τον χρειαζόμαστε και δεν τον χρειαζόμαστε. Αριθμητικά δεν τον χρειαζόμαστε, αλλά ποιοτικά τον έχουμε ανάγκη”.

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Βίκτορ Σανικίτζε φέτος είπε: “Πολύ δύσκολο να επιστρέψει ο Σανικίτζε, έχει πολύ λίγες πιθανότητες. Δεν μπορεί σε έναν μήνα να είναι ικανός επειδή τρέχει ή κάνει πλάγια βήματα γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το απρόοπτο του αγώνα. Δεν είναι εύκολο, είναι λίγες οι πιθανότητες, εκτός κι αν πάει η χρονιά σε μάκρος…”.

To Top