ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το πιο κρίσιμο 10ήμερο στην εποχή Λάσκαρη…

Ξεκινάει σήμερα το πιο κρίσιμο δεκαήμερο στον μπασκετικό Άρη επί εποχής Νίκου Λάσκαρη. Κρίσιμο διότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα πρέπει μέχρι τις 19-20 του μηνός να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες που αφορούν την χρονιά που ολοκληρώθηκε, πληρώνοντας ένα μεγάλο ποσό για δόσεις συμβολαίων σε παίκτες και προπονητές, καθώς και σε τρίτους. 

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Λάσκαρης είχε δεσμευτεί την παραμονή του πρώτου μικρού τελικού με την ΑΕΚ στους παίκτες και τους προπονητές ότι θα μπορέσει να ξεκινήσει πληρωμές από αυτή τη βδομάδα, ενώ στο μεσοδιάστημα αφήνεται να εννοηθεί ότι θα υπάρξει μια νέα, μικρή παράταση 4-5 ημερών, άρα μέχρι τις 19-20 Ιουνίου ο ιδιοκτήτης του μπασκετικού Άρη πρέπει να κλείσει αυτή την υπόθεση.

Είναι η πιο κρίσιμη βδομάδα, διότι εφόσον ο Λάσκαρης πληρώσει, τότε θα ξεκινήσει η διαδικασία λύσης της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πρίφτη, θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την ομάδα της επόμενης χρονιάς, ενώ είναι προφανές ότι θα αναλύσει ο ιδιοκτήτης και το πλάνο πενταετίας που έχει εξαγγείλει.

Αν δεν πληρώσει, τότε τα πράγματα στον μπασκετικό Άρη περιπλέκονται επικίνδυνα, όχι μόνο γιατί οι περισσότεροι παίκτες θα είναι ένα βήμα από το να καταθέσουν προσφυγές, ώστε να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους, αλλά και γιατί θα πάει πολύ πιο πίσω ο όποιος σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς.

Αυτή τη στιγμή ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς θα γίνει πέρα από τον ίδιο τον Λάσκαρη, ο οποίος προσπαθεί να δώσει λύση στο δικό του θέμα με την διαμάχη του με τον Λετονό επιχειρηματία ώστε να “απεγκλωβίσει” κεφάλαια και να τηρήσει τις δεσμεύσεις του.

To Top