ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ώρες μπροστά σε μια οθόνη ο Πρίφτης, δεν υπάρχει βιασύνη για μεταγραφές

Ο Δημήτρης Πρίφτης περνάει πολλές ώρες μπροστά σε μια οθόνη και παρακολουθεί παίκτες που έχει στο μυαλό του για τον σχεδιασμό του Άρη και μαζί με συνεργάτες του και τη διοίκηση προσπαθούν να οριοθετήσουν τους μεταγραφικούς στόχους ώστε να ακολουθήσουν και οι προτάσεις.

Αυτό που εξακολουθούν να επισημαίνουν οι άνθρωποι του Άρη είναι ότι δεν βιάζονται να κάνουν κινήσεις και είναι απολύτως λογικό αυτό. “Δεν είναι ακόμα περίοδος για μεταγραφές, ούτε και για ανανεώσεις, γιατί είναι λογικό οι παίκτες να θέλουν να μετρήσουν την αξία τους στην αγορά”, είναι το σχόλιο που κάνουν οι κίτρινοι και είναι κάτι που έχει βάση, διότι οι απαιτήσεις των παικτών που ξεχώρισαν την φετινή χρονιά είναι αυτό το διάστημα ιδιαίτερα υψηλές, στις περισσότερες περιπτώσεις υψηλότερα της πραγματικής τους αξίας.

Αυτό ενδεχομένως ισχύει και για τους ξένους παίκτες του Άρη. Παραδείγματα: Ο Ντομινίκ Γουότερς άλλαξε ατζέντη ουσιαστικά γιατί κυνηγάει πρόταση 200.000 δολαρίων, ενώ πέρσι έπαιρνε κάτω από 90.000 δολάρια. Ο Τζερέλ Μακ Νιλ ήρθε στον Άρη με 130.000 δολάρια και αυτή τη στιγμή οι Αμερικανοί εκπρόσωποί του έχουν βλέψεις για συμβόλαιο 250.000 δολαρίων. Ο Οκάρο Γουάιτ έπαιξε για 165.000 δολάρια και απέρριψε πρόταση 900.000 δολαρίων από τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο προκειμένου να δοκιμάσει στο ΝΒΑ και έχει ακόμα “ανοικτή” την πόρτα του Άρη.

Είναι λογικό από τη μία πλευρά, αυτή των παικτών, λογικό όμως και από την άλλη πλευρά, της ομάδας, η οποία θα κάνει τις κινήσεις της όταν πρέπει και το παρελθόν έχει δείξει ότι γνωρίζει πότε πρέπει.

To Top