ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μποχωρίδης: “Θα χτιστεί κάτι καλό με καλύτερες βάσεις”

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης εκπροσώπησε ως αρχηγός τους παίκτες του Άρη στην παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ με την Betsson. Ο έμπειρος γκαρντ υποστήριξε τα εξής:

“Είναι συχνό φαινόμενο, δύσκολο και θα χρειαστεί υπομονή. Πιστεύω θα χτιστεί κάτι καλό με καλύτερες βάσεις και θα είναι μία χρονιά που δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες. Κάναμε δύο πολύ καλά φιλικά, με στόχο να είμαστε έτοιμοι για το Eurocup και το πρωτάθλημα. Σίγουρα χρειάζεται χρόνο αλλά θεωρώ θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Τα πιο πολλά παιδιά ξέρουν που ήρθαν, τι κόσμος και τι δίψα υπάρχει από πίσω μετά τα τελευταία χρόνια που ήταν άσχημα”.

Έπειτα ρωτήθηκε για τον αποψινό αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Τουρκία και είπε: “Είναι φοβερό που κατάφερε η Ελλάδα να ξεπεράσει το εμπόδιο του προημιτελικού. Είναι μεγάλη ευκαιρία και θα χαρούμε να δούμε την Εθνική στον τελικό. Είμαστε φαβορί και πιστεύω θα το πάρουμε”.

To Top