“Μποχωρίδης και Βεζένκοφ είναι συναισθηματικά δεμένοι με τον Άρη”

Ο Νίκος Λώτσος, εκπρόσωπος του Σάσα Βεζένκοφ και του Λευτέρη Μποχωρίδη, με δηλώσεις του υπογράμμισε την επιθυμία και των δύο αθλητών να παραμείνουν στο ρόστερ του Άρη και την επόμενη χρονιά.

Στις δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα “anpress των συντακτών” τόνισε: «Παραμένουμε σταθεροί στις απόψεις και τις επιθυμίες μας. Αμφότεροι οι παίκτες είναι συναισθηματικά δεμένοι με τον Άρη και στην ηλικία τους παίζει μεγάλο ρόλο το συναίσθημα. Ένας επαγγελματίας 30 ετών μπορεί να βάλει στην άκρη το συναίσθημα. Ένας νεαρός αθλητής, 19 και 20 ετών, όχι».

Για το αγωνιστικό κομμάτι επισήμανε: «Στον Άρη θα έχουν ευκαιρίες και θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Σημαντικό είναι ότι αγωνίζονται στην αγαπημένη τους ομάδα, οπότε θα μπορούν να δίνουν κάτι περισσότερο. Ακούγεται για ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Μπορεί να είναι μεγαλύτερες από τον Άρη και πιο πλούσιες, αλλά δεν είναι αποδεδειγμένο ότι είναι οι καλύτερες γι΄ αυτούς. Μακάρι ο Άρης να βρει λύσεις στα προβλήματά του και να τους δώσει την δυνατότητα δύο παιχνιδιών την εβδομάδα».

Για το φιλολογούμενο ενδιαφέρον της Εφές για τον Βεζένκοφ είπε: «Σήμερα δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Αλέξανδρο. Πέρυσι έγραφαν συνέχεια ότι ο Τεόντοσιτς θα πάει στην Εφές Αναντολού. Έγραψαν μάλιστα ότι ο παίκτης είναι στην Κωνσταντινούπολη και ετοιμάζεται να υπογράψει, αναγκάζοντας και εμάς για να ψάχνουμε τον παίκτη για να δούμε τι συμβαίνει, εάν είναι αλήθεια. Είδατε όμως που έπαιξε φέτος ο παίκτης…».

To Top