ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντένις: Ο Βραζιλιάνος που ήρθε με προσδοκίες, αλλά…

Ο Ντένις Σέζαρ Ντε Μάτος, όπως είναι το πλήρες όνομα του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, αποτελεί από χθες το βράδυ παρελθόν από τους κιτρινόμαυρους.

Ο 35χρονος γκολκίπερ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη πέρυσι το καλοκαίρι όμως χθες με μια λιτή ανακοίνωση η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Denis Cesar De Matos.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια.», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Από τον περασμένο Μάιο άλλωστε είχαμε επισημάνει ότι μια από τις περιπτώσεις που σίγουρα θα απασχολήσουν τον Άρη είναι η εξεύρεση φόρμουλας για την αποχώρηση του Ντένις. Ο Βραζιλιάνος είναι αισίως πια 35, έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, όμως, είναι γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τους κιτρινόμαυρους και θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την λύση της συνεργασίας.

Ήρθε με προσδοκίες, αλλά δεν τις επιβεβαίωσε

Ο Ντένις ήρθε στην Ελλάδα και τον Άρη, έχοντας δύο γεμάτες σεζόν στη Ζιλ Βιθέντε της Πορτογαλίας. Θεωρήθηκε ισάξιος του Χουλιάν Κουέστα με τις προσδοκίες προς το πρόσωπο του Βραζιλιάνου κίπερ να είναι υψηλές. Όμως από τη μέση της περσινής χρονιάς και έπειτα, δεν ήταν σε πρώτο επίπεδο επιλογών.

Ο Ντένις με την κιτρινόμαυρη φανέλα έκανε 8 συμμετοχές, δύο στην Ευρώπη, τέσσερις στο Πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο.

To Top