ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκάθαρος ο στόχος: ο Άρης να γίνει ΟΜΑΔΑ! Ο χρόνος σύμμαχος για να γίνει σύνολο

Από αύριο που οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις, άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι υποχρεωμένοι να… γυρίσουν σελίδα και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την έναρξη των εγχώριων υποχρεώσεών τους. Για να γίνει όμως αυτό απαιτείται πολλή δουλειά.

Ο Χερμάν Μπούργος φρόντισε να δώσει το στίγμα της “επόμενης μέρας”, έχοντας ήδη παραδεχθεί, ότι είναι αυτός που απορροφάει όλη την πίεση στην παρούσα φάση.

Όπως παραδέχθηκε ο προπονητής του Άρη, η ομάδα που “χτίζεται” είναι νέα και χρειάζεται πάνω από όλα υπομονή και στήριξη. “Πρέπει να δείξουμε υπομονή για να γίνουμε ομάδα. Να γνωριστούν οι παίκτες μεταξύ τους και να φτάσουμε στο επίπεδο των αντιπάλων μας” όπως είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας με έμφαση:

“Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι να δουλέψει, να προσπαθήσει να αποκτήσει συνοχή γιατί υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεν ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία. Πρέπει να λύσουμε άμεσα τα προβλήματα και ουσιαστικά να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή”.

Ξεκάθαρα ο Άρης έκανε μια μεγάλης έκτασης αλλαγή προσώπων στο ρόστερ του, ήρθαν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές και χρειάζεται για την συνοχή και το “χτίσιμο” της ο απαραίτητος χρόνος. Βέβαια, οι υποχρεώσεις στην Ευρώπη, δεν άφηναν περιθώρια.

Τώρα οι κιτρινόμαυροι έχουν ακριβώς ένα 10ημερο, προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για το παιχνίδι της πρεμιέρας (21/8) με τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, αυξάνοντας τον βαθμό ετοιμότητας και συνοχής.

To Top