Οι κορυφαίοι παίκτες στην ιστορία του μπασκετικού Άρη μέσα από δημοσκόπηση!

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση προχώρησε το blog “basketballaris.gr” που ασχολείται αποκλειστικά με το μπάσκετ του Άρη, ζητώντας από τους αναγνώστες να επιλέξουν τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του τμήματος! Εννοείται ότι το δίδυμο Γκάλη – Γιαννάκη δεν “έσπασε”, αλλά ο Ρόι Τάρπλεϊ έκανε την… έκπληξη και μπήκε στην πρώτη τριάδα.

Η ψηφοφορία ήταν πολλαπλών επιλογών και κάθε αναγνώστης είχε το δικαίωμα να ψηφίσει οχτώ παίκτες. Ο Νίκος Γκάλης σε ποσοστό 91% πήρε τις περισσότερες ψήφους ως κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του Άρη. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συγκέντρωσε το 78%, ο Ρόι Τάρπλεϊ το 69%, ενώ τέταρτος αναδείχθηκε ο Χάρης Παπαγεωργίου με 56% και πέμπτος ο Λευτέρης Σούμποτιτς με 54%.

Πριν από δύο μέρες ο Τζερεμάια Μάσεϊ έγραψε στο twitter πως ο Άρης είναι το σπίτι του. Με ποσοστό 53% είναι στην 6η θέση, αφήνοντας πίσω του τον Παναγιώτη Λιαδέλη (43%), τον Χοσέ Ορτίθ (38%), τον Μάριο Μπόνι (37%) και τον Γιώργο Σιγάλα (22%), που κλείνουν την πρώτη δεκάδα.

Την πρώτη 20αδα συμπληρώνουν οι Γουίλι Σόλομον, Ράιαν Στακ, Τερέλ Κασλ, Μάικ Ουίλκινσον, Μιχάλης Πελεκάνος, Σμους Πάρκερ, Χρήστος Ταπούτος, Δημήτρης Τσαλδάρης, Ντίνος Αγγελίδης και Νέστορας Κόμματος.

To Top