Ο Αντεγκμπόγιε περιμένει (ίσως και σήμερα) την πρόταση του Άρη

Είναι πολύ πιθανό στην διάρκεια της σημερινής ημέρας να προκύψει εξέλιξη στο θέμα της παραμονής του Στέφεν Αντεγκμπόγιε στον Άρη και μετά το μηνιαίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα. 

Ο Βρετανός γκαρντ περιμένει να ακούσει – διά του εκπροσώπου του – την οικονομική πρόταση του Άρη, για να την εξετάσει και να πάρει την απόφασή του, πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Αμαλιάδα την Παρασκευή.

Ο Αντεγκμπόγιε έχει ενημερώσει για τις απαιτήσεις του, είναι ίδιες ακριβώς με αυτές για τον μήνα που αγωνίζεται στον Άρη και πλέον περιμένει την πρόταση των κίτρινων.

Είναι δεδομένο ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Η διοίκηση θέλει να κάνει πράξη την εισήγηση του Δημήτρη Πρίφτη, που ξεκάθαρα εξέφρασε την επιθυμία του για παραμονή του Αντεγκμπόγιε, αλλά και ο παίκτης, παρότι μπορεί να έχει προτάσεις καλύτερες οικονομικά, θεωρεί ότι είναι καλύτερο για τον ίδιο τη δεδομένη χρονική περίοδο να μείνει στον Άρη και να ολοκληρώσει μια χρονιά που έχει ξεκινήσει ιδανικά.

To Top