ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιάννης Νάκος σχολιάζει στο PRESSARIS: Καθάρισαν οι «παλιοί» με τον Μάντζιο να κερδίζει τον «τελικό παραμονής»

Ο Γιάννης Νάκος σχολιάζει στο PRESSARIS: Καθάρισαν οι «παλιοί» με τον Μάντζιο να κερδίζει τον «τελικό παραμονής» !

Αναλυτικά:

Επιτέλους νίκη! Ήρθε το πολυπόθητο τρίποντο από τον ΆΡΗ σε μια περίοδο έντονης αμφισβήτησης για παίκτες και προπονητή, με την αποτελεσματικότητα και το πάθος να δίνουν ελπίδες για τη συνέχεια.

Γράφει ο Γιάννης Νάκος

Ο Μάντζιος, ρίχνοντας στη «μάχη» τέσσερις παίκτες από τη παλιά φρουρά (Κουέστα, Τζέγκο, Γκάνεα, Γκάμα), κατάφερε να εξασφαλίσει το γρήγορο γκολ για την ομάδα στο 10′, ενώ πρέπει να του πιστωθεί και η πολύ σωστή διαχείριση της ομάδας σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Σημαντική και η  αλλαγή του Εντιαγέ, καθώς με την εντολή για πίεση ψηλά η ομάδα κατάφερε να «πνίξει» τον Παναθηναϊκό σε ένα Χαριλάου που κυριολεκτικά «έβραζε» από πάθος.

Η ομάδα φαίνεται ότι «ξύπνησε» μετά τις προειδοποιήσεις Καρυπίδη και έδειξε ένα μέρος από αυτό που όλοι περιμέναμε από την προετοιμασία του καλοκαιριού.

Στόχος από εδώ και πέρα είναι κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με τα βλέμματα όλων να πέφτουν στο επόμενο ματς με τον Ατρόμητο, που μόνο εύκολο δεν πρέπει να θεωρηθεί!

Επιμένω ότι το σύστημα έχει ατέλειες και πρέπει να αλλάξει, όμως όσο Γκάμα, Ματέο και Ιτούρμπε βρίσκονται σε «χαμηλές πτήσεις», νίκες όπως η χθεσινή αποτελούν μονόδρομο για έναν ΑΡΗ που ψάχνει την ταυτότητα του μέσα στο γήπεδο.

Στα θετικά η αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών στα κρίσιμα σημεία, αλλά και το κοουτσάρισμα Μάντζιου, ο οποίος έχει μια σειρά τριών τουλάχιστον παιχνιδιών που θα κληθεί να αποδείξει ότι αξίζει την παραμονή του στην ομάδα.

 

 

To Top