Ο Ζούρος είναι η πρώτη επιλογή της ΚΑΕ Άρης μετά τον Γιαννάκη

Ο Ηλίας Ζούρος είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Μίλαν Μίνιτς στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Η διοίκηση του Άρη πρώτα θα μιλήσει με τον Ζούρο και μετά με όποιον άλλο προπονητή είναι στην μικρή λίστα των υποψηφίων.

Το PRESSARIS είχε ενημερώσει από τις 7 Ιουλίου για τις σκέψεις των ανθρώπων της διοίκησης να μιλήσουν με τον Ηλία Ζούρο. Τότε δεν είχε γίνει καμία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, καμία πρόταση δεν είχε κατατεθεί.

Ο Ζούρος, όμως, ήταν ενήμερος ότι ενδεχομένως – αν και εφόσον ο Γιαννάκης έλεγε όχι – θα αποτελούσε τον επόμενο υποψήφιο και φανέρωσε στο στενό του περιβάλλον την πρόθεσή του να συζητήσει με τη διοίκηση.

Είναι γεγονός πως ο Έλληνας τεχνικός θέλει άμεσα να επαναδραστηριοποιηθεί και να εργαστεί σε μια ομάδα την επόμενη χρονιά. Περίμενε κάποιες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, που δεν ήρθαν, όμως είναι ανοικτός να συζητήσει με τον Άρη.

Αυτό το διάστημα και για περίπου 15 μέρες βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρακολουθεί από κοντά την ομάδα των Σπερς στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας.

Λογικά οι κίτρινοι μέσα στις επόμενες μέρες ή και ώρες θα επιδιώξουν να έχουν επαφή μαζί του για να διαπιστώσουν επακριβώς τις προθέσεις του.

Αν δεν προκύψει συμφωνία με τον Ζούρο, τότε οι κίτρινοι θα στραφούν σε άλλες επιλογές, όπως τον Δημήτρη Πρίφτη, τον Νέναντ Μάρκοβιτς, ενδεχομένως και τον Δημήτρη Νικολαϊδη.

 

To Top