ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο κρίσιμος μήνας του Άρη που απαιτεί πάνω από 300.000 ευρώ! H εγγυητική και το κλείσιμο των οφειλών

Ο κρίσιμος μήνας του μπασκετικού Άρη έχει ήδη ξεκινήσει, ένας μήνας που απαιτεί χιλιάδες ευρώ για να μπορέσει να πατήσει στα πόδια της η ομάδα για την νέα σεζόν! H εγγυητική και το κλείσιμο των οφειλών προς τους καλαθοσφαιριστές είναι άμεσης προτεραιότητας, με το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών να παραμένει πάντα ανοιχτό.

Ο συνδυασμός της εγγυητικής επιταγής που πρέπει να κατατεθεί μέχρι 30 Ιουνίου, με τη χρονιά που απαιτείται να κλείσει ξεπερνάει τα 300.000 ευρώ, ένα ποσό που θα πρέπει να βρει η ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα:

Α. Πέρα από την εγγυητική των 60.000 ευρώ, χρήματα που υπάρχουν, φέτος απαιτείται ένα ποσό για το “κοινό ταμείο” του ΕΣΑΚΕ της τάξης των 140.000 ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν Αρειανοί επιχειρηματίες (δυο ή τρεις) που είναι διατεθειμένοι να διευκολύνουν την ΚΑΕ για να μην έχει πρόβλημα στο θέμα αυτό. Χρήματα που θα εκταμιευτούν-αποδεσμευτούν από την ΚΑΕ, την 1η Ιανουαρίου 2021.

Β. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να αποδεσμεύσουν τα 160.000 ευρώ, τα οποία είναι δεσμευμένα στον ΕΣΑΚΕ λόγω της σύμβασης που είχε υπογραφεί με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την παραχώρηση της κεντρικής σάλας του γηπέδου Nick Galis Hall, μετά την συμφωνία που είχε κάνει ο Νίκος Λάσκαρης.

Γ. Το κλείσιμο των οφειλών σε Έλληνες και ξένους παίκτες θα πρέπει να ολοκληρωθεί για να έχει η ομάδα ανοιχτό τον δρόμο της για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Ήδη έγιναν κάποιες επαφές με τους Φιτζπάτρικ, Μπράουν, Γκετσεβίτσιους, αλλά για να κλείσουν οι υποθέσεις θα χρειαστεί “ζεστό χρήμα”. Ανοιχτά παραμένουν και τα θέματα Μποχωρίδη, Φλιώνη.

Μέσα σε αυτό κάδρο γίνεται αντιληπτή η ανάγκη να τρέξουν το συντομότερο δυνατό οι εξελίξεις. χρειάζονται χρήματα και φυσικά να κλείσει το ζήτημα των μετοχών.

To Top