ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο “Μοϊκανός” blog-AΡΗ: Το φαινόμενο Άρης απέναντι στη βρώμικη συμμαχία!

Χαιρετώ τον πιο περήφανο και μαχητή λαό του κόσμου. Την Τρίτη ήταν η αυλαία της φετινής περίεργης χρονιάς και η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με τον καλύτερο τρόπο.

Γράφει ο “Μοϊκανός”

Όπως είχα πει και πριν από ένα δεκαήμερο και συγκεκριμένα πριν τον αγώνα με την ομάδα του Πειραιά ότι ο ΑΡΗΣ θα βγει Ευρώπη και φυσικά  δικαιώθηκα πανηγυρικά.

Μέσα σε αυτό το δεκαήμερο συνέβησαν τόσα πολλά που επιβεβαίωσαν ότι ο ΑΡΗΣ είναι ένα φαινόμενο και ότι το προσδόκιμο ζωής του ΑΡΕΙΑΝΟΥ οπαδού είναι τουλάχιστον 10 χρόνια λιγότερο από το προσδόκιμο ζωής οποιουδήποτε άλλου οπαδού.

Αρχικά ο ΑΡΗΣ και αφού γνώρισε μια πολύ κρύα ήττα πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή του εμφάνιση κόντρα στον ολυμπιακό, πήγε και πήρε το ΠΛΕΟΝ αναμενόμενο διπλό μέσα στην Τούμπα. Στην συνέχεια υποδεχόταν την αεκ στον υπέρ πάντων αγώνα. Στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς σε έναν αγώνα τελικό, σε έναν αγώνα που παιζόταν όλοι οι κόποι μιας σεζόν οι παίκτες του ΑΡΗ έδειξαν ότι έχουν βαρύ περιεχόμενο μέσα στα παντελόνια τους και ατσάλινη ψυχή και κατατρόπωσαν το ψέμα της αεκ.

Σε αυτό το παιχνίδι ο ΑΡΗΣ έδειξε σε όλους την τεράστια φανέλα που έχει γιατί μόνο αυτός θα μπορούσε να γυρίσει με αυτόν τον τρόπο ένα ματς που έδειχνε χαμένο μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Σε αυτόν τον αγώνα ο ΑΡΗΣ πέτυχε πέραν της εξασφάλισης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου και κάτι ακόμα πιο σημαντικό να σπάσει μια κατάρα που τον καταδίωκε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η οποία τον ήθελε σε παιχνίδια ζωής και θανάτου να μην στέκετε για διαφορετικούς κάθε φορά λόγους στο ύψος των περιστάσεων. Τέλος αυτό το δεκαήμερο έκλεισε με νίκη στα Γιάννενα και την κατάληψη για δεύτερη συνεχόμενη φορά της τρίτης θέσης.

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν κατάφερε να βγει  για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην Ευρώπη ενάντια σε ένα ολόκληρο σύστημα. Ο ΑΡΗΣ επιβεβαίωσε για ποιον λόγο είναι η μεγαλύτερη ομάδα των Βαλκανίων. Σε διαφορετικές συνθήκες η έξοδος στην Ευρώπη δεν θα θεωρούνταν κάτι τόσο σπουδαίο, αλλά τώρα ισοδυναμεί με έναν μικρό τίτλο και εξηγούμαι.

Όταν από την αρχή της χρονιάς παίζεις με τον βραχνά του αδιανόητου μείον 6, που ήταν η τελευταία απόφαση της επιτροπής εφέσεων πριν την διάλυσή της, όταν έχεις υποστεί επικές σφαγές και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων στην εποχή του VAR μάλιστα, όταν είσαι μόνος σου εναντίον ολόκληρου του συστήματος της βρώμικης συμμαχίας και των δορυφόρων της, όταν έχεις εναντίον σου ένα ολόκληρο μηχανισμό από media συγκεκριμένων συμφερόντων και τον ανάλογο στρατό από pay roll όπου «βγάζουν» συνέχεια «θέματα» για να προκαλέσουν αναταραχή στο εσωτερικό του συλλόγου και να σπιλώσουν την υστεροφημία του για δήθεν καλές σχέσεις με συγκεκριμένο σωματείο,  όταν κάθε λίγο και  λιγάκι έρχεται και ένα νέο φιρμάνι για χρέη της παλιάς ΠΑΕ, και αντί να λυγίσεις καταφέρνεις να πετάξεις έξω για ακόμη μια φορά ομάδα του ΠΟΚ και φέτος ειδικά την «μαμά» της εξυγίανσης, έχοντας μάλιστα υποπολλαπλάσιο μπάτζετ τότε ΝΑΙ ισοδυναμεί με τίτλο.

Ο ΑΡΗΣ επίσης με την δεύτερη συνεχόμενη έξοδό του στην Ευρώπη σε βάρος ομάδας του ΠΟΚ κατάφερε και κάτι ακόμα πιο σημαντικό, κατάφερε να αλλάξει το status quo δεκαετιών.

Πλέον ο σύλλογος έχει μπροστά του ένα κρίσιμο καλοκαίρι , στο οποίο θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις προκειμένου η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη της φετινής. Θα πρέπει ο σχεδιασμός της επόμενης ομάδας να είναι γρήγορος και να στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών της ομάδας, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη προηγούμενων ετών και να μπει η ομάδα στους ομίλους. Επίσης τα διαρκείας θα πρέπει να είναι στις κατάλληλες τιμές με τις σωστές παροχές έτσι ώστε ο σύλλογος να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα ένεκα και των νέων αλλαγών του financial fair play.

Υ.Γ. Ντράπηκε και η ντροπή με το νέο πραξικόπημα της ΕΠΟ και την κινητοποίηση του Γιάννη Καήλα ( κατά κόσμων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΔΕΣ) της εξυγίανσης…

To Top