ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο “Νικόλ” στα τμήματα υποδομής του Άρη! Επιστροφή που “κρύβει” εξέλιξη και προοπτική στο μπάσκετ!

Τα τμήματα υποδομής και οι ακαδημίες μπάσκετ του Ερασιτέχνη λειτουργούν από πέρσι σε ένα άλλο επίπεδο, σαφώς πιο… επαγγελματικό και επιστημονικό. Σ’ αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε πέρσι προστίθεται ένας άνθρωπος που θα αποτελέσει κεφάλαιο για τον σύλλογο: Ο Δημήτρης Νικολαΐδης!

Ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων τεχνικών θα αναλάβει την ατομική βελτίωση των επόμενων “big thing” του Άρη, των παιδιών που θα έρχονται από τα τμήματα υποδομής, το παιδικό και το εφηβικό, με στόχο να πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα!

Αυθεντία στην ατομική βελτίωση παικτών ο “Νικόλ” θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ερασιτέχνη Άρη και τα τμήματα υποδομής, προπονώντας σε ατομικό επίπεδο τους παίκτες από το παιδικό και το εφηβικό, όντας σε ανοικτή γραμμή με όλο το τεχνικό επιτελείο των υποδομών του Ερασιτέχνη, τους Ανδρέα Κεσαπίδη, Γιάννη Γάκη, Περικλή Καράκο και Βασίλη Μασλαρινό.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του γενικού αρχηγού των τμημάτων υποδομής και ακαδημιών μπάσκετ του ΑΣ, Βασίλη Παλιάντζα, ο “Νικόλ” επιστρέφει ουσιαστικά “σπίτι” του, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο πατέρας του, Τάκης Νικολαΐδης ήταν μια από τις ηγετικές φυσιογνωμίες του συλλόγου στις δεκαετίες ’30, ’40 και ’50, κατακτώντας πρωταθλήματα και ως ποδοσφαιριστής και ως μπασκετμπολίστας και όχι μόνο…

Για τον “Νικόλ” μιλούν οι πράξεις και όχι ο ίδιος. Είναι ο άνθρωπος που “κρυβόταν” πίσω από πολλές… μεταλλάξεις παικτών προς το καλύτερο. Δούλεψε με τους Μάσεϊ, Στακ, Ουίλκινσον, Διαμαντίδη, Χατζηβρέττα, Παπαδόπουλο, Σχορτσανίτη, Ηλιάδη, Παπανικολάου, Χρυσικόπουλο και πολλούς άλλους αθλητές, βοηθώντας τους να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο “Νικόλ” θα έχει αποκλειστική συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Άρη και όχι με την ΚΑΕ, αλλά επί της ουσίας θα εργάζεται με τα νέα παιδιά, τα ταλέντα του Άρη με στόχο την στελέχωση της ανδρικής ομάδας. Είναι σαφώς μια τεράστια επιτυχία του συλλόγου που κατάφερε να φέρει πίσω στην οικογένειά του αυτόν τον άνθρωπο…

Σε δύσκολες εποχές, που λείπουν τα χρήματα, τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του ΑΣ λιετουργούν ως… βαριά βιομηχανία παραγωγής παικτών, κρατούν ψηλά τη σημαία του συλλόγου, θέλοντας όχι απλά να προσφέρουν τίτλους, αλλά να δώσουν παίκτες στην πρώτη ομάδα.

To Top