Ο πιο… παλιός νέος παίκτης του Άρη, αναζητά μια δεύτερη ευκαιρία!

Ένας από τους παίκτες που συμμετέχουν στην προετοιμασία του Άρη, θα μπορούσε λόγω… παλαιότητας να ήταν ακόμα και αρχηγός της ομάδας, αφού όταν αυτός φορούσε τη φανέλα της ομάδας, ουδείς άλλος ήταν μέλος της. Ο Σίμος Ιωακειμίδης είχε αποκτηθεί το 2007 από τον Άρη ως μεταγραφή από τα Αστέρια, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη ομάδα. Τώρα θέλει να αρπάξει τη δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται.

Ο Ιωακειμίδης είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,96μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3. Υπήρξε μέλος όλων των μικρών Εθνικών ομάδων, έμαθε το μπάσκετ στην ακαδημία μπάσκετ του Θόδωρου Ροδόπουλου, Αστέρια, αλλά δεν μπόρεσε να σταθεροποιηθεί όταν άρχισε να παίζει επαγγελματικά.

Ο Άρης τον έδινε δανεικό σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών, δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ, αλλά τώρα ο Βαγγέλης Αγγέλου του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι παίκτης που ο Αγγέλου ήθελε στα Τρίκαλα όταν ήταν εκεί προπονητής.

Ο Ιωακειμίδης στάθηκε άτυχος τα τελευταία χρόνια, γιατί παρά τις εξαιρετικές παρουσίες που είχε με τη ΜΕΝΤ και τον Πιερικό, πέρσι έμεινε εκτός δράσης λόγω ενός τραυματισμού στον ώμο.

Έκανε αποθεραπεία, είναι απόλυτα έτοιμος να μπει και πάλι στην αγωνιστική δράση και μάλιστα συμμετείχε σε φουλ ρυθμούς και χωρίς κανένα πρόβλημα στο πρόγραμμα των μεταβατικών προπονήσεων που είχε καταρτίσει ο Αγγέλου αμέσως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και για περίπου δύο μήνες.

Μένει να φανεί αν ο Ιωακειμίδης καταφέρει να πείσει τον Αγγέλου ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις και κερδίσει ένα συμβόλαιο στους κίτρινους.

 

To Top