Ο… συγκάτοικος Κατσούλης έφτασε από τη Γαλλία: “Ήρθα να τιμήσω τον μεγαλύτερο καλαθοσφαιριστή που πέρασε ποτέ!” (video)

Με τον Μάνθο Κατσούλη ο Νίκος Γκάλης μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο, υπήρξαν αντίπαλοι, αλλά και συμπαίκτες στα μεγάλα παιχνίδια του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα μπορούσε ο πρώην παίκτης του Άρη να μην είναι παρών. Έφτασε πριν από λίγη ώρα από την Γαλλία μόνο και μόνο για να τιμήσει τον… συγκάτοικό του!

Ο Μάνθος Κατσούλης τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις πως “ήρθα από Γαλλία να τιμήσω τον μεγαλύτερο Έλληνα καλαθοσφαιριστή που πέρασε ποτέ, τον Νίκο Γκάλη. Ήμασταν συμπαίκτες χρόνια στην Εθνική ομάδα και μάλιστα στο ίδιο δωμάτιο, αντίπαλοι στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αλλά και μετά συμπαίκτες στον Άρη για δύο χρόνια όπου πήραμε δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και πήγαμε σε δύο φάιναλ φορ. Είναι μια μεγάλη εμπειρία τόσο στην εποχή που τα ζήσαμε και φυσικά στον Γκάλη στο μεγαλύτερο σημείο της καριέρας του, που νομίζω ήταν η αιτία που μας έβαλε όχι ένα βήμα, αλλά πολλά περισσότερα πιο μπροστά γιατί έφερε τον επαγγελματισμό στην Ελλάδα, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και προπονητικά”.

Σε ερώτηση για το πως θα νιώσει αύριο στο Παλέ είπε: “Έχω να μπω στο Παλέ αρκετά χρόνια, τα συναισθήματα σε τέτοιες στιγμές είναι μόνο θετικά γιατί τέτοιες γιορτές και μάλιστα τόσο μεγάλη γιορτή που τιμάται ο Νίκος Γκάλης μόνο καλά δίνει και ευτυχία”.

 

To Top