ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ο Χοσέ Σιφουέντες πάει δανεικός στην Tορόντο του MLS”

Ο Χοσέ Σιφουέντες, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη ως δανεικός από τη Ρέιντζερς, αλλάζει σελίδα στην καριέρα του και επιστρέφει στο MLS. Ο 26χρονος μέσος από τον Ισημερινό αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τορόντο FC, με στόχο να ανεβάσει την απόδοσή του και να επιστρέψει στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο 26χρονος μέσος από τον Ισημερινό αναμένεται να επιστρέψει, για δεύτερη φορά στην καριέρα του, στο MLS. Ο Σιφουέντες θα φορέσει τη φανέλα της Τορόντο FC, που εδρεύει στον Καναδά.

Ο δημοσιογράφος μεταγραφών Σέσαρ Λουίς Μέρλο αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο X:

«Ο Χοσέ Σιφουέντες είναι η νέα προσθήκη της Toronto FC. Η Ρέιντζερς τον παραχωρεί δανεικό για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς.

Ο Σιφουέντες ανήκει στη Ρέιντζερς της Σκωτίας, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2027, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη ως δανεικός, καταγράφοντας σημαντικές συμμετοχές στη Super League.

Έτσι, ο μέσος επιστρέφει στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ, όπου είχε ξεχωρίσει με την Los Angeles FC, επίδοση που του άνοιξε και τον δρόμο για την εθνική ομάδα του Ισημερινού. Στη νέα του πρόκληση με την Toronto FC θα επιδιώξει να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα, να επανακτήσει την αγωνιστική του φόρμα και να θέσει ξανά υποψηφιότητα για τις κλήσεις της εθνικής.»

To Top