Ο Άρης παίζει χωρίς σέντερ, ψάχνει για παίκτη να κάνει την διαφορά!

Φίλοι Συναρειανοί με χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του φίλου μου Γιώργου Τότσικα και έτσι από σήμερα και επίσημα είμαι μέλος της οικογένειας του Pressaris του site που έχει σαν κύριο στόχο να βοηθά την αγαπημένη μας ομάδα τον Άρη.

Ίσως κάποιες φορές να μην γίνω αρεστός με τις τοποθετήσεις μου όμως να ξέρετε  ότι στόχος μου θα είναι να λύνονται προβλήματα του Άρη όταν πρέπει και όχι όταν είναι αργά.

Το πρώτο μου σχόλιο θα είναι για τον μπασκετικό Άρης του σήμερα. Η ομάδα κατάφερε να διευθετήσει τα ban (αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση και σε εξωδιοικητικούς που βοήθησαν να μαζευτεί ένα ποσό και να λήξει αυτός ο βραχνάς)  και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και βέβαια μπόρεσε να κάνει μεταγραφές έστω και με μικρό μπάτζετ .

Η πρεμιέρα και η μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟ – που για να λέμε την αλήθεια- πολύ λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι μπορούσε νάρθει  έκανε τους περισσότερους φίλους του Άρη  να πιστέψουν ότι η ομάδα ήταν έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Έκρυψε τα αγωνιστικά προβλήματα που υπήρχαν και φάνηκαν στα επόμενα τρία παιχνίδια με Ιωνικό, Κολοσσό και ΑΕΚ που χάθηκαν και έτσι η ομάδα μετρά μόλις μια νίκη στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε.

 Ο Άρης παίζει ουσιαστικά χωρίς σέντερ και θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να μας αποχαιρετήσει ο Φίνκε και στο επόμενο παιχνίδι με Λαύριο να παίξουμε με έναν παίκτη που θα κάνει αισθητή την παρουσία του κάτω από τα καλάθια.

Και βέβαια μαζί του να πάρει τον Λόκερτ καθώς ο Άρης δεν έχει στο «3» τον αξιόπιστο σουτέρ κάτι που κάνει εύκολο και το έργο των αντίπαλων προπονητών ως προς την φύλαξη του Χάνλαν.

Κλείνουν την ποιο αξιόπιστη επιθετική λύση των κιτρινόμαυρων τον Καναδό  και αφήνουν τον Λόκερτ να σουτάρει .

Γνωρίζω ότι στο οικονομικό τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα και η διοίκηση θέλει να αποφύγει φέτος λάθη του παρελθόντος και να μην χρεώσει την ΚΑΕ με ένα μπάτζετ που δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Έτσι περιμένει τον Νοέμβριο και όταν οι παίκτες που θέλει μειώσουν τις απαιτήσεις τους . Όμως αν χαθούν και άλλα παιχνίδια ίσως τα πράγματα να γίνουν βαθμολογικά πολύ δύσκολα γι αυτό ότι είναι να γίνει ως προς τις αλλαγές ας γίνει γρήγορα (Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το θέμα της τιμωρίας που δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει ).

Αυτό για ξεκίνημα . Εύχομαι η συνέχεια να είναι καλύτερη για την ομάδα μας . Και βέβαια ο κόσμος ποιο μαζικά κοντά στην ομάδα. Στον αγώνα με το Λαύριο το Παλέ να είναι κατάμεστο.

ΥΓ: Η διοίκηση να κάνει κάτι και με την διαιτησία. Αυτή ξέρει τι πρέπει να κάνει  Δεν μπορεί οι κύριοι με τα γκρί να αντιμετωπίζουν τον Άρη σαν τον φτωχό συγγενή του πρωταθλήματος.

To Top