ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι τρεις λόγοι που το ταμείο ήταν θετικό και η παραμονή του Καστρίτη!

Ο Άρης δεν κατάφερε να δείξει το καλό του πρόσωπο ούτε στο δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟ για τα play off και τελείωσε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις τερματίζοντας στην έβδομη θέση της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας .

Βέβαια τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλύτερα αν ο Άρης είχε πάρει το διπλό στην Πάτρα και είχε πάρει μια καλύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και έτσι θα απέφευγε τον διεκδικητή του τίτλου ΠΑΟ.

Όμως παρότι οι κιτρινόμαυροι τερμάτισαν έβδομοι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι για την φετινή χρονιά για διάφορους λόγους.

Ο πρώτος ήταν ότι με το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας κατάφεραν να μπουν μετά από πέντε χρόνια στην 8άδα και τα play off.

Ο δεύτερος ήταν ότι πληρώθηκαν κάποια χρέη από διοικητικά οικονομικά λάθη του παρελθόντος προς παίκτες μειώνοντας κατά κάποιο τρόπο τις οφειλές.

Ο τρίτος ήταν ότι δεν έφυγε κάποιος παίκτης από την φετινή ομάδα γιατί ήταν απλήρωτος κάτι που συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια ανεβάζοντας τον αριθμό των ΒΑ . Και αυτό είναι πολύ καλό για το πρεστίζ της ομάδας καθώς θα θέλουν να έρθουν καλοί παίκτες σε μια ομάδα που πληρώνει.

Μια αγωνιστική χρονιά τελείωσε και μια αρχίζει σε λίγο. Οι τρεις μήνες για το ξεκίνημα της προετοιμασίας είναι κοντά και η διοίκηση καλείται να κλείσει κάποιες υποθέσεις με πρώτη αυτή του προπονητή.

Ο Γιάννης Καστρίτης τα πήγε καλά με το υλικό που είχε στην διάθεση του και οι επιλογές των ξένων παικτών βάσει του μπάτζετ κρίνονται σε μεγάλο βαθμό επιτυχημένες.

Μακάρι να είχε περισσότερα χρήματα και να έπαιρνε δυο τρεις καλούς Έλληνες παίκτες και να είχε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις. Όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο προπονητής της νέας χρονιάς αλλά μην περιμένετε θαύματα αφού και πάλι το μπάτζετ θα είναι περιορισμένο .

Εκτός και αν έρθει ξαφνικά ένας επενδυτής και αλλάξουν όλα και να ξαναζήσουμε τις μεγάλες στιγμές του ένδοξου παρελθόντος. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα και ο στόχος των διοικούντων είναι να ψάξουν και να βρουν λύσεις που θα φέρουν έξτρα έσοδα στην ΚΑΕ.

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

To Top