Πήρε την ευθύνη πάνω του ο Αγγέλου: “Είμαι θυμωμένος, αλλά οι παίκτες δεν δικαιούνται να εκφράσω τον θυμό μου”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου πήρε την ευθύνη πάνω του για την σημερινή ήττα της ομάδας του. Ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο, δήλωσε θυμωμένος, αλλά τόνισε πως δεν μπορεί να εκφράσει τον θυμό του προς τους παίκτες του γιατί κατανοεί πως δουλεύουν υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε πως “θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ κερδίζει τα παιχνίδια με το τρίποντο. Σουτάρει 18 τρίποντα με 36% όταν κερδίζει και 15 τρίποντα με 23% όταν χάνει. Η Νο1 αποτυχία μας ήταν ότι δεν περιορίσαμε το τρίποντο. Στην επίθεση θέλαμε κυκλοφορία, είχαμε συγκεκριμένο πλάνο από τους παίκτες που – για να μην πω καμιά βαριά κουβέντα – δεν εφαρμόστηκε και φταίω εγώ. Κύριο χαρακτηριστικό μας είναι η άμυνα. Τρεις παίκτες έβαλαν 72 από τους 84 πόντους και εμείς… βγάζαμε καλές φωτογραφίες και κάναμε καλάθι και φάουλ!

Το αμυντικό πλάνο, να μη πω καμιά βαριά κουβέντα, δεν εφαρμόστηκε και φταίω εγώ. Είναι πολύ σημαντικό η χημεία σε μια ομάδα. Είπα στους παίκτες ότι είμαι θυμωμένος, αλλά δεν δικαιούνται να εκφράσω το θυμό μου κάτω από τις συνθήκες που δουλεύουν και τους ευχαριστώ για την προσπάθεια.

Για ένα εχεις παρόν και μέλλον πρέπει να έχεις και παρελθόν, δηλαδή εμπειρίες. Δίνουμε μεγάλη μάχη σαν σύλλογος με όλο το μηχανισμό, να δώσουμε εμπειρία σε κάποια παιδιά, όραμα σε κάποιους ανθρώπους και να μπορέσουμε να εμπνεύσουμε. Δεν έγινε τίποτα σήμερα από όλα αυτά και ζητάω συγνώμη εγώ”.

Ρωτήθηκε για την απώλεια του Πάσαλιτς και είπε πως “δεν ήταν σημαντική η απώλεια του Πάσαλιτς, αλλά η απώλεια του μυαλού και της ισορροπίας των δικών μας παικτών. Και στο θέατρο αυτός που αντικαθιστά τον πρωταγωνιστή μπαίνει και διαβάζει το σενάριο. Εμείς σήμερα είχαμε σταντ απ κόμεντι…”.

Ρωτήθηκε αν είπε κάτι στο ημίχρονο για την άμυνα πάνω στους τρεις κορυφαίους του ΠΑΟΚ και απάντησε: “Το πιο σημαντικό είναι η αντίδραση και έρχεται από το μυαλό. Οτιδήποτε κάνεις χωρίς μυαλό, είτε απερίσκεπτα, είτε εσκεμμένα. Μπορεί να νομίζουν κάποιοι ότι ο Άρης είναι πασαρέλα, το είχα μιλήσει, δεν το λύσαμε… Δεν θέλω να εκφράσω αυτό που έχω μέσα μου…” και σε ερώτηση να εξηγήσει τι εννοεί είπε: “Σημαίνει ότι δεν ξέρω που παίζω, σε ποιον παίζω, γιατί παίζω και… ανεβαίνω για να δείξω κάτι άλλο εκτός από αυτό που έχω προετοιμαστεί”.

 

To Top