Παρί Σεν Ζερμέν: Διαμάχη Μέσι – Εμπαπέ για το μέλλον του Νεϊμάρ

Η Mundo Deportivo αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιλιάν Εμπαπέ έχουν διαμάχη για το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Αργεντινός επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα σε αντίθεση με τον Γάλλο φορ.

Ο Νεϊμάρ είναι στην πόρτα της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες των ιθυνόντων των Παριζιάνων στα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο ότι ο “Νέι” βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου μετά την ανανέωση του Εμπαπέ, ο οποίος εκτός από πλουσιοπάροχες αποδοχές, έχει “λόγο” και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και έχει εισηγηθεί την απομάκρυνσή του, λόγω μερικών παραπτωμάτων.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ο Εμπαπέ έχει έρθει σε διαμάχη με τον Μέσι για τον Νεϊμάρ, καθώς ο “Pulga” θέλει τον Νεϊμάρ να παραμείνει στην Παρί. Οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις, οι οποίες “οικοδομήθηκαν” από τη θητεία τους στην Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι εκτιμά τις ικανότητες του Νεϊμάρ, ενώ θεωρεί ότι είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ – Κελαϊφί, σε παλαιότερη δήλωση του, διέψευσε ότι ο Εμπαπέ αποφασίζει για τον καταρτισμό του στο ρόστερ, αλλά απλώς ακούνε τη γνώμη του και τη συνυπολογίζουν στις αποφάσεις τους.

To Top