Πυγμαχία: «Χρυσός» ο Πέτρος Κωνσταντινούδης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα (photos)

Ο πυγμάχος του Α.Σ Άρης, Πέτρος Κωνσταντινούδης, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων στα 48 κιλά, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας που πραγματοποιήθηκε στην Ρουμανία.

Φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιείται Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία παίδων και ο πυγμάχος του Άρη, κατάφερε να είναι ο πρώτος Έλληνας πυγμάχος που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία.

Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας και καλή συνέχεια στην προετοιμασία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Πυγμαχία: «Χρυσός» ο Πέτρος Κωνσταντινούδης

Διπλή επιτυχία για τους πυγμάχους του Άρη, Πέτρο και Αλέξανδρο Κωνσταντινούδη που αγωνίστηκαν με τα «γαλανόλευκα» στο τουρνουά Olympic Hope «Open Air», που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην Μπρατισλάβα.

Συγκεκριμένα, Ο Πέτρος Κωνσταντινούδης κατέκτησε το χρυσό στην κατηγορία των Παίδων και ο Αλέξανδρος Κωνσταντινούδης το αργυρό στην κατηγορία των Παμπαίδων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών με την Εθνική:

Στην Κατηγορία Παίδων:

Χρυσό Μετάλλιο ο Κωνσταντινούδης Πέτρος στα 48 κιλά

Χρυσό μετάλλιο ο Καραΐτης Άγγελος στα 57 κιλά

Αργυρό Μετάλλιο ο Βασιλειάδης Βασίλειος στα 50 κιλά

Χάλκινο Μετάλλιο ο Φωτιάδης Κυριάκος στα 52 κιλά

Στην Κατηγορία Παμπαίδων·

Αργυρό Μετάλλιο  ο Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος στα 40 κιλά

Χάλκινο Μετάλλιο ο Ντουμάζιος Κωνσταντινος στα 54 κιλά.

Ο Α.Σ. Άρης συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες τους.

Πυγμαχία: «Χρυσός» ο Πέτρος Κωνσταντινούδης στη Σερβία!

Ο πυγμάχος του Α.Σ. Άρης, Πέτρος Κωνστσντινούδης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «7th Junior Nations’ Cup»!

Ο πρωταθλητής του Άρη αγωνίστηκε στον τελικό της κατηγορίας του στα 48 κιλά με αντίπαλο τον Ούγγρο πρωταθλητή, Karomi Abet, και επικράτησε στον αγώνα, κατακτώντας επάξια το χρυσό μετάλλιο!

Ο Α.Σ. Άρης συγχαίρει τον Πέτρο και τον προπονητή του, Γιώργο Γκαβέζο και εύχεται ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Πυγμαχία: «Χρυσός» ο Πέτρος Κωνσταντινούδης του Άρη στη Ρουμανία

Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του επιστρέφει ο πρωταθλητής του Άρη, Πέτρος Κωνσταντινούδης από το διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας «Gheorgheni Open», που πραγματοποιήθηκε από 20 έως 26 Ιουνίου στην πόλη Gheorgheni της Ρουμανίας.

Ο πυγμάχος του Αρη, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας, πέτυχε τρεις νίκες σ’ αυτήν τη διοργάνωση, με αποτέλεσμα να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 42 κιλών. Στον τελικό, ο Κωνσταντινούδης κέρδισε τον Ρουμάνο Cristian Tabarca.

Πυγμαχία: «Χρυσός» ο Πέτρος Κωνσταντινούδης στη Ρουμανία (photo)

Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του επιστρέφει ο πρωταθλητής του Άρη, Πέτρος Κωνσταντινούδης από το διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας «Gheorgheni Open», που πραγματοποιήθηκε από 20 έως 26 Ιουνίου στην πόλη Gheorgheni της Ρουμανίας.

Ο πυγμάχος του Άρη, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας, πέτυχε τρεις νίκες σ’ αυτήν τη διοργάνωση, με αποτέλεσμα να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 42 κιλών. Στον τελικό, ο Κωνσταντινούδης κέρδισε τον Ρουμάνο Cristian Tabarca.

Πυγμαχία: «Χρυσός» ο Πέτρος Κωνσταντινούδης στη Σερβία

Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του επιστρέφει από τη Σερβία ο Πέτρος Κωνσταντινούδης.

Ο πρωταθλητής Πυγμαχίας του Αρη κατέκτησε την πρώτη θέση στα 42 κιλά της κατηγορίας Παμπαίδων, στο Διεθνές Τουρνουά Greatest Open Serviaμ εκπροσωπώντας την Εθνική Ομάδα.

Ο απολογισμός της Εθνικής μας Παίδων – Παμπαίδων ήταν εξαιρετικός, αφού κατέκτησε τρία χρυσά, τρία αργυρά μετάλλια, όπως και τιμητική διάκριση στους ομοσπονδιακούς προπονητές για τη δυναμικότητά της.

To Top