ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Πώς να ξεχάσω την ατμόσφαιρα! Δεν ξανάζησα κάτι τέτοιο! Αγαπώ τα χαρτάκια…” (video)


Ο Σμους Πάρκερ δεν ξεχνά τον Άρη και όσα έζησε ως παίκτης του. Μιλώντας για διάφορα θέματα σε συνέντευξή του στην αθλητική εταιρία CrossOver Basketball, που “ντύνει” την ομάδα μπάσκετ του Άρη, ο Αμερικανός, ο οποίος είναι πλέον διαιτητής στις ΗΠΑ, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα στην έδρα των κιτρινόμαυρων, με τον οποίους είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας το 2004.

Συγκεκριμένα είπε:

«Πώς μπορώ να ξεχάσω αυτή την ατμόσφαιρα (σ.σ. στο Ιβανώφειο, το οποίο χρησιμοποιησε ως έδρα ο Αρης τη σεζόν 2003-04)! Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Μέχρι σήμερα, έχω παίξει στο ΝΒΑ, σε έξι-επτά ομάδες, έχω παίξει στην Κίνα, την Ρωσία, την Κροατία, τον Λίβανο, την Δομινικανή Δημοκρατία, την Τυνησία, την Μογγολία… Η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα είναι μοναδική εμπειρία για τις ομάδες, για τους φιλάθλους και οι οπαδοί που υποστηρίζουν τον Άρη είναι μοναδικοί στο είδος τους.

Ξέρεις… Από την αίθουσα στην οποία περιμένεις, μέχρι την μουσική, το τραγούδι που ακούγεται και τα χαρτάκια που ρίχνουν (σ.σ. οι φίλοι του Άρη) στην αρχή του παιχνιδιού…».

Για το ότι ακόμη και τώρα υπάρχει η συνήθεια να πέφτουν χαρτάκια στο γήπεδο του Άρη:«Είναι κάτι που αγαπώ! Δεν το έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο».

 

To Top