Ο Άρης βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του Μαρίνου Ουζουνίδη (επίσημα δεν υπάρχει λύση συνεργασίας) και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται σε επαφές με τους κιτρινόμαυρους!
Το θέμα της ανεύρεσης του νέου προπονητή έχει ανατεθεί στον Ρουμπέν Ρέγες μια και η απόφαση είναι, ο διάδοχος να προέρχεται από την ισπανική αγορά.
Η επιλογή του Χιμένεθ είναι μια από αυτές που εξετάζονται και δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση για επιστροφή σε δοκιμασμένες λύσεις, με εμπειρία και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές έχουν ξεκινήσει, όμως ακόμη δεν υπάρχει οριστική απάντηση από τον Ισπανό και δεν είναι η μοναδική περίπτωση, μια και υπάρχουν κι άλλα ονόματα στη λίστα του Ρέγες. Ωστόσο, οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ωρών.
Ο 61χρονος Ισπανός προπονητής εφόσον συμφωνήσει οριστικά με τον Άρη επιστρέφει στην Ελλάδα για πέμπτη φορά, αλλά αυτήν τη φορά… αλλάζει σελίδα: Για πρώτη φορά δεν θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά σε εκείνον του Άρη.
