ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σημάδι επανέναρξης! Οι ΠΑΕ ξεκινούν από την Τρίτη προπονήσεις ανά γκρουπ 6-8 παικτών!

Ξεκινούν προπονήσεις ανά γκρουπ 6-8 παικτών οι ΠΑΕ από την Τρίτη 5 Μαΐου! Η πρώτη σημαντική ανακοίνωση από τον Λευτέρη Αυγενάκη. Όλες οι προπονήσεις θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Απόφαση που θεωρείται ως πρώτο βήμα για επανέναρξη του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του αθλητισμού στην καθημερινότητα ανακοίνωσε πριν λίγο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Ψηφίσαμε διάταξη που επιτρέπουμε στις διοργανώτριες αρχές να αποφασίσουν για τα πρωταθλήματα. Από την ερχόμενη Τρίτη αρχίζουν προπονήσεις ομάδες της Super League σε ολιγομελή τμήματα 6-8 αθλητών για την επαναφορά φυσικής κατάστασης αθλητών και ενδυνάμωσης. Σε πρώτη φάση η εκγύμναση των παικτών θα γίνεται αυστηρά σε ανοιχτά γήπεδα και θα αφορά την επαναφορά της φυσικής κατάστασης, την ενδυνάμωση και την ατομική τεχνική.

Όλες οι προπονήσεις θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Περιμένουμε τις αποφάσεις των άλλων διοργανώτριων αρχών για μπάσκετ και βόλεϊ.

Δεν γίνεται να απαντηθεί το ερώτημα για το πότε θα γίνει η πλήρης άρση των περιορισμών. Στη φάση μετάβασης του αθλητισμού στη νέα εποχή δημιουργούμε ψηφιακή αθλητική κάρτα”.

 

 

To Top