Σκέψεις για οικογενειακό διπλό με την Κ19

Ο Άρης θέλει να δώσει έναν ακόμα αγώνα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος και υπάρχουν σκέψεις για ένα οικογενειακό διπλό με την Κ19.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να δώσουν ένα τελευταίο τεστ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 17 Αυγούστου μία βδομάδα πριν την σέντρα και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο. Η ημερομηνία δεν επιλέχθηκε τυχαία από τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι, από τη στιγμή που ήρθε ο αποκλεισμός στην Ευρώπη, γνώριζαν ότι πρέπει να γεμίσουν με κάποιον τρόπο το πολύ μεγάλο διάστημα ανάμεσα στο δεύτερο παιχνίδι με την Αράζ και την πρεμιέρα της Super League.

Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη να δοθεί και ένα φιλικό με την Κ19, το οποίο θα έχει περισσότερο χαρακτήρα οικογενειακού διτέρματος, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν λίγο ή και καθόλου στα δύο παιχνίδια με τους Αζέρους. Κάτι τέτοιο θα αποφασιστεί μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, ώστε ο Μαρίνος Ουζουνίδης να δει και κάποιους ακόμα ποδοσφαιριστές που δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Γκάμπριελ Μισεουί και Νόα Σόνκο Σούντμπεργκ.

To Top