ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συμπληρώνεται το παζλ! Συγκεκριμένες μεταγραφικές κινήσεις για την τελική σχηματοποίηση του κιτρινόμαυρου ρόστερ

Μετά και την ανακοίνωση απόκτησης του Κρίστιαν Λόπεθ απομένουν συγκεκριμένες μεταγραφικές κινήσεις για την τελική σχηματοποίηση του κιτρινόμαυρου ρόστερ.

Με την οριστική απόκτηση του Ισπανού επιθετικού ο Άρης έκλεισε τη θέση του κεντρικού φορ, καθώς εκεί υπάρχει και ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος αποτέλεσε από τις πρώτες φετινές μεταγραφές της ομάδας.

Μεσοεπιθετικά ο Άρης δείχνει πως έχει συμπληρώσει τις επιλογές του. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένα ανοικτό παράθυρο για την απόκτηση ενός επιπλέον μεσοεπιθετικού εφόσον ευνοούν οι συνθήκες, όπως για παράδειγμα η περίπτωση του Μπρούνο αν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Στις πιο πίσω γραμμές υπάρχει η υπόθεση του Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος ναι μεν έχει συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το αν ο Άρης θα τον περιμένει μετά τις 3 Σεπτεμβρίου, όταν και ο παίκτης ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Ιράν.

Ο 30χρονος Ιρανός διεθνής αριστερός μπακ δύναται να καλύψει και θέση στο χώρο του κέντρου, όπως εξάλλου συμβαίνει και με τον Εμάνουελ Σάκιτς από τη δεξιά πλευρά, ο οποίος ανήκει ήδη στον Άρη.

Εκκρεμεί και η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού για να συμπληρώσει τους Ροζ, Ντάτκοβιτς, Δεληζήση και Μπαγκαλιάνη, με το όνομα του Ούγκο Σόουζα να παραμένει στο προσκήνιο, ενώ εξετάστηκε και η περίπτωση του Νταβίντ Λομπάν.

Τέλος, ο Άρης θα κινηθεί και για τερματοφύλακα, με το όνομα του Μπάλαζ Μέγερι να επιστρέφει για να πλαισιώσει τον Χουλιάν Κουέστα.

To Top