ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνέχεια της προετοιμασίας με διπλή προπόνηση για τον Άρη

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν χθες στο γήπεδο και από σήμερα ανεβάζουν ρυθμούς μια και υπάρχει στο πρόγραμμα διπλή προπόνηση.

Από χθες υπάρχουν βέβαια, τρία νέα πρόσωπα: οι Λορέν Μορόν, Ζαν Ζουλ Εμβοντό (αμφότεροι είχαν πάρει άδεια, προκειμένου να διευθετήσουν προσωπική τους υπόθεση), καθώς και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Πέδρο Άλβαρο.

Στόχος είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου να έχει γεμίσει το κιτρινόμαυρο ρόστερ σε ένα σημαντικό βαθμό, προκειμένου την 1η Ιουλίου με την μετάβαση της αποστολής στο Ρόντερνταμ να μπορεί να δουλέψει σε ένα αξιόπιστο βαθμό ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί ο Νοά Φαντιγκά, ο Τάσος Δώνης και ο Πέδρο Άλβαρο, ενώ παίρνουν σειρά οι Γιώργος Αθανασιάδης, Γιάννης Γιαννιώτας.

Στη συνέχεια αναμένεται να δρομολογηθούν και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις με στόχο μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρχει ένα αρκετά “γεμάτο” ρόστερ πριν το ταξίδι στην Ολλανδία.

To Top