Τέλος στις φήμες: Ο Λεμπρόν δεν θα πάει στους Νάγκετς

Ο Λεμπρόν Τζέιμς, παρά τις φήμες που «φούντωσαν», δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς.

Πριν από λίγες μέρες ο Λεμπρόν Τζέιμς φωτογραφήθηκε με τον Μίσκο Ραζνάντοβιτς και τον Μαβ Κάρτερ, Έτσι, «φούντωσαν» οι φήμες και άρχισε να ακούγεται πως ο «Βασιλιάς» θα πήγαινε στους Ντένβερ Νάγκετς και θα δημιουργούσε ένα τρομερό δίδυμο με τον Νίκολα Γιόκιτς.

Ωστόσο, ο Νικ Ράιτ στο «First Things First» show ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί και τόνισε πως ο Λεμπρόν δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα των Νάγκετ.

«Μπορώ να δηλώσω κατηγορηματικά ότι η ιδέα ότι αυτό το tweet ή η λεζάντα στο Instagram αφορούσε το γεγονός πως ο Λεμπρόν θα παίζει στους Ντένβερ Νάγκετς τον επόμενο χρόνο είναι 100% ψευδής. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο Λεμπρόν να είναι στους Νάγκετς σε ένα χρόνο από τώρα. Αυτή δεν είναι η γνώμη μου. Το ξέρω αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γιόκιτς είπε «όχι» στην πρόταση των Νάγκετς για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και την ίδια ώρα οι «Λιμνάνθρωποι» θα ήθελαν να τον αποκτήσουν το 2027.

 

To Top