ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα ξημερώματα οπαδοί του Άρη στα Μάλγαρα, σταμάτησαν το πούλμαν και ζήτησαν εξηγήσεις για τον αποκλεισμό-ντροπή!

Ο οδυνηρός αποκλεισμός του Άρη από την Λαμία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής και της οργής των φιλάθλων του Άρη!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στην Λαμία ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες κατά πάντων, ενώ ο Άκης Μάντζιος ήταν αυτός που απορρόφησε μεγάλο μέρος αντιδράσεων καθώς αποδοκιμάστηκε έντονα την ώρα που έκανε δηλώσεις.

Αντιδράσεις που συνεχίστηκαν τα ξημερώματα γύρω στις 3:30, όταν στα διόδια των Μαλγάρων βρέθηκαν περίπου 80 φίλαθλοι του Άρη, όπου περίμεναν το πούλμαν με την αποστολή της ομάδας.

Αρχικά μίλησαν προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδες ζητώντας εξηγήσεις για τον αποκλεισμό και για την παρουσία της ομάδας στα ματς με τη Λαμία:

«Δεν γίνεται να μην βάζετε γκολ στην Λαμία σε τρία παιχνίδια και να χάνετε δυο πέναλτι. Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα, δεν γίνεται να μας ξεφτιλίζετε έτσι. Είναι η τελευταία φορά που μας βλέπετε ήρεμους, την επόμενη φορά δεν θα μιλήσουμε», ακούστηκαν μεταξύ άλλων στα λόγια των οργισμένων οπαδών, ενώ ρώτησαν τους ποδοσφαιριστές αν είναι απλήρωτοι, χωρίς να λάβουν καμία απάντηση.

Στη συνέχεια μερίδα φιλάθλων απομόνωσαν τον Άκη Μάντζιο, ζητώντας του να πει τι φταίει και η ομάδα βρίσκεται σε αυτό το σημείο, με αποκορύφωμα τον καταστροφικό αποκλεισμό από την Λαμία.

Μετά από λίγα λεπτά, η αποστολή αποχώρησε από τα διόδια για τη Θεσσαλονίκη.

To Top