ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικές συζητήσεις για προπονητή, ο Καρυπίδης αρχηγός αποστολής στην Τούμπα

Ο Άρης ετοιμάζεται να παρουσιαστεί αποφασισμένος και αποτελεσματικός στην Τούμπα για να χτυπήσει στα ίσια το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχοντας επισημάνει τα όσα τραγελαφικά έγιναν στην ΚΕΔ με τον ορισμό του διαιτητή.

Οι καλύτερες αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Άρης …παίζουν στην Tipbet.gr

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά την παρουσία του στην συνάντηση των ομάδων και των αξιωματούχων του ποδοσφαίρου για το VAR στην Αθήνα, έρχεται στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να είναι κοντά στην ομάδα μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής και να έχει συνάντηση με όλους τους συνεργάτες του και κυρίως τον Άγγελο Χαριστέα για το θέμα του προπονητή.

Αυτήν την στιγμή από την λίστα των ονομάτων που έχει στα χέρια του και τα όσα έχουν εξεταστεί, το φαβορί δείχνει να είναι ο Γερμανός Μίκαελ Ένινγκ. Οι επαφές με τον Ζεράρ Λόπεζ συνεχίζονται παράλληλα, όμως φαίνεται και σε αυτή την περίπτωση να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό σκέλος, η οποία αν δεν ξεπεραστεί δύσκολα να προχωρήσει η περίπτωσή του.

O 53χρονος Γερμανός κόουτς ήταν τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, είδε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ είχε και μία συνάντηση με τον Καρυπίδη, από την οποία βγήκαν πολλά θετικά που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι 53χρονος είναι πρώτη επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης θα είναι με τον Τόλη Τερζή στην Τούμπα, έχοντας στο πλευρό του τον Άγγελο Χαριστέα, όπως έγινε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Στην Τούμπα θα είναι στο πλευρό της ομάδας και ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος θα είναι ο αρχηγός της αποστολής, όπως ήταν και στα δυο περσινά παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

To Top