“Τεσσάρα” και 21η νίκη σερί για την Σίτι (video)

Η Σίτι δε σταματά πουθενά, επικράτησε 4-1 της Γουλβς, έφτασε τις 21 διαδοχικές νίκες και βρέθηκε στο +15 από τη Γιουνάιτεντ. Δυο γκολ ο Ζεσούς. 

Ποιος να τη σταματήσει; Η Μάντσεστερ Σίτι κάνει απίθανα πράγματα και είναι αγκαλιά με τον τίτλο. Η ομάδα του Πεπ διέλυσε με 4-1 τη Γουλβς, έφτασε τις 21 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, πλησίασε το ρεκόρ της Μπάγερν (23 νίκες), ενώ στο πρωτάθλημα βρέθηκε στο +15 από τη Γιουνάιτεντ, αλλά με ματς περισσότερο.

Μάλιστα, την Κυριακή την υποδέχεται στο Ετιχαντ και θα κάνει τα πάντα για να… σφραγίσει την κούπα! Η Σίτι μπήκε δυνατά με το… καλησπέρα του ματς, πίεσε και φρόντισε να κρατήσει τη Γουλβς στην εστία της. Οι «Λύκοι» έμειναν στην εστία τους, άντεχαν την πίεση, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω!

Στο 2ο λεπτό ο Πατρίσιο νίκησε τον Στέρλινγκ, ενώ στο 10′ ο Ντε Μπρόινε δεν μπόρεσε να βρει στόχο από κοντά. Η κατοχή ήταν στο 85% με τη Σίτι να πιέζει ασφυκτικά και στο 15′ να βρίσκει δίχτυα. Υπέροχο γύρισμα του Μαχρέζ, ο Ντεντόνκερ… πρόλαβε τον Στέρλινγκ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του! Οι «Πολίτες» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης, ενώ έκαναν ρεκόρ τριετίας με 413 σωστές πάσες. Το γκολ του Λαπόρτ δε μέτρησε λόγω οφσάιντ, ενώ ο Σίλβα νικήθηκε από τον Πατρίσιο.

Στην επανάληψη, η Γουλβς στην πρώτη φάση της πέτυχε γκολ! Στο 61΄ο Μουτίνιο εκτέλεσε το φάουλ και ο Κόαντι με υπέροχη κεφαλιά σημείωσε το 1-1. Μάλιστα, για δέκα λεπτά οι «Λύκοι» πάτησαν γκάζι, αλλά ο Τραορέ σε δυο περιπτώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Σίτι μετά το 70′ αύξησε την πίεση, έτρεξε αρκετά και πήρε αυτό που ήθελε! Ο Ζεσούς στο 80′ έδωσε προβάδισμα και στο 90′ ο Μαχρέζ πέτυχε το 3-1. Στην τελευταία φάση του ματς, ο Βραζιλιάνος φορ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα!

Mαν. Σίτι: Εντερσον, Γουόκερ, Κανσέλο, Λαπόρτ, Ντίας, Ντε Μπρόινε, Σίλβα (82′ Γκουντογκάν), Ρόδρι, Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Ζεσούς

Γουλβς: Πατρίσιο, Κόαντι, Κάστρο (55′ Σίλβα), Σεμέντο, Χοεβερ, Μουτίνιο, Σαΐς, Ντεντόνκερ, Νέβες (90′ Οτασόβι), Τραορέ, Νέτο.

 

To Top