Το αντίο της Μπαρτσελόνα στον Μαραντόνα, το ευχαριστώ του Τζινόμπιλι και η αφιέρωση του Λίνεκερ (photos)

Η Μπαρτσελόνα θρηνεί μαζί με τον υπόλοιπο πλανήτη τον χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα άφησε τη δική του σφραγίδα στη Μπαρτσελόνα και οι Καταλανοί θρηνούν μαζί με τον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό πλανήτη. Η Μπάρτσα με ένα απλό μήνυμα ευχαριστεί για όλα τον… θεό του ποδοσφαίρου «Ευχαριστούμε για όλα Ντιέγκο”.

 

Ο τεράστιος Μανού Τζινόμπιλι αποχαιρέτησε τον θρύλο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, σκορπώντας τη θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό και ο Μανού Τζινόμπιλι αποχαιρέτησε τον Ντιεγκίτο με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Πολύ λυπηρό… Σε ευχαριστώ Ντιέγκο για τις τόσο όμορφες στιγμές. Μια τεράστια αγκαλιά για όλη την οικογένειά του και για τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν τόσο βαθιά» ήταν το μήνυμα του Μανού στο Twitter.

Υπήρξαν αντίπαλοι στις μεγάλες μάχες της Αγγλίας με την Αργεντινή την δεκαετία του ’80! Ο σπουδαίος Γκάρι Λίνεκερ «αποχαιρέτισε» σοκαρισμένος τον Ντιέγκο Μαραντόνα!

Στο… τιτίβισμά του ο βετεράνος Άγγλος φορ τόνισε μεταξύ άλλων: «Από κάποια απόσταση ο καλύτερος παίκτης της γενιάς μου και αναμφισβήτητα ο καλύτερος όλων των εποχών. Μετά από μια ευλογημένη αλλά ταραγμένη ζωή, ελπίζω ότι τελικά θα βρει κάποια άνεση στα χέρια του Θεού. #RipDiego».

To Top