ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κοντράστ συναισθημάτων για τον Αγκάνθο (photos)

Κοντράστ συναισθημάτων για τον Νταβίντ Αγκάνθο, πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη και νυν προέδρου του συνδικαλιστικού οργάνου των Ισπανών παικτών.

Stoiximan.gr:  Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου 

Ο πατέρας του Αγκάνθο είχε τα γενέθλια του πριν λίγες μέρες, αλλά λόγω της καραντίνας που επικρατεί στην Ισπανία για τον κορωνοϊό, δεν κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό. Χθες κάτι ανάλογο έγινε και με την αγαπημένη του αδελφή, με αποτέλεσμα να μοιραστεί τα συναισθήματα του στο διαδίκτυο, εκφράζοντας διαδικτυακά τις ευχές του για τα γενέθλια της, με την ελπίδα, να μπει σύντομα ένα τέλος στον εφιάλτη όλη της ανθρωπότητας.

“Ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή μου γεννήθηκε σαν σήμερα, η αδερφή μου. Σήμερα δεν θα μπορούσα να είμαι δίπλα σας, καθώς βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και που ανάμεσα σε όλα θα ξεπεράσουμε. Όταν τελειώσει όλο αυτό το κακό όνειρο, θα γιορτάσουμε τα γενέθλιά σου όπως πάντα, στην οικογένεια”, όπως έγραψε μεταξύ άλλων για την αγαπημένη του Νούρια.

Την ίδια ώρα, ο Αγκάνθο έχει σε καθημερινή βάση την ευθύνη για τις συζητήσεις ομάδων και παικτών στην Ισπανία για το θέμα της μείωσης των συμβολαίων… Ένα θέμα που απασχολεί όλον τον ποδοσφαιρικό (και όχι μόνο) πλανήτη…

To Top